Parkeren Nijmegen

Parkeren Nijmegen

Ooit een Romeins legioenkamp, vandaag een bruisende studentenstad. Dat heeft Nijmegen onder andere te danken aan de oude universiteit en historische cafés die dienen als centra voor politiek activisme. Voeg daarbij statige monumenten aan de oever van de Waal en enkele bijzondere musea aan toe, en je bezoek aan Nijmegen staat al in de agenda genoteerd. Ga je met de auto naar Nijmegen? Parkeer je auto dan eenvoudig bij Q-Park.

Bekijk alle parkeergarages in Nijmegen

Wat te doen in Nijmegen

Hoe begin je met een bezoek aan een stad die meer dan 2000 jaar oud is? Parkeer je auto en wandel zo naar het stadscentrum. Het eerste wat je zal opvallen, is het prominente stadhuis van Nijmegen, dat gebouwd werd in de 16e eeuw in renaissancestijl. Enkele 16e-eeuwse gebouwen vind je ook terug in de Lange Hezelstraat, de gezelligste winkelstraat van Nijmegen, en in de Boterwaag ervaar je de sfeer van boterhandel in diezelfde jaren. Wil je nog verder terug in de tijd, bezoek dan de Grote of Sint-Stevenskerk, waarvan de eerste steen al in de 13e eeuw werd gelegd.
 
Kom even op adem in de oase van rust die het Kronenburgerpark biedt, wandel over de kronkelende paden langs vijvers, fonteinen, een hertenkamp en een waterval. De echte natuurliefhebber loopt van hieruit meteen door naar het Natuurmuseum Nijmegen, waar je leert over het Nijmeegse rivierengebied en het dierenleven dat daarbij hoort. Duik jij liever in de geschiedenis van Nijmegen? Dan ga je naar Museum het Valkhof, waar je terug in de tijd reist naar de grootste Romeinse stad van Nederland. Als je in een actievere bui bent is het muZIEum een aanrader; waar je ervaart hoe het leven is als (gedeeltelijk) blinde. En natuurlijk zijn er ook de Nijmeegse vierdaagse en de vierdaagsefeesten, die het waard zijn om je volle zomeragenda voor om te gooien en koers te zetten richting Nijmegen. Je kan door blijven feesten tot in de vroege uurtjes, want onze parkeergarages blijven 24/7 geopend.

Parkeren bij Q-Park in Nijmegen

Parkeer midden in het Centrum bij Q-Park. Onze parkeergarage is centraal gelegen. Een ideaal startpunt om een zorgeloze dag in Nijmegen te beleven.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Nijmegen

  • De parkeergarage is altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zekerheid op een parkeerplaats in Nijmegen