Parkeren Ridderkerk

Dit pittoreske plaatsje in Zuid-Holland heeft meer te bieden dan de meeste grootsteden. Snuif cultuur en geschiedenis in de historische dorpskern en geniet van omliggende natuurgebieden. Dit centraal gelegen plaatsje is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Parkeren in Ridderkerk is ook geen probleem dankzij de vele parkeerplaatsen van Q-park.

Bekijk alle parkeergarages in Ridderkerk

Wat te doen in Ridderkerk

Vanaf de kortste snelweg van Nederland, Rijksweg A38, rijd je na 1,5 kilometer zo Ridderkerk in. Je auto parkeren kan gemakkelijk op een parkeerplaats in het midden of aan de rand van het centrum, om van hieruit de ontdekkingstocht te beginnen.

Ridderkerk kent een actieve kunstenaarsgemeenschap, waardoor de jaarlijkse kunstroute zeker een bezoek waard is. In de historische dorpskern staat de Ridderkerske Oudheidkamer, een oude school waar je nu dwars door de geschiedenis loopt en af en toe een expositie kan bewonderen. Voor nog meer rust en ontspanning begeef je je buiten de dorpskern. Roei langs de oevers van kronkelende riviertjes in recreatiegebied de Waal, of ga heerlijk op het strand liggen in het Oosterpark.

Parkeren bij Q-Park in Ridderkerk

Ridderkerk bereiken kunnen we niet gemakkelijker maken, er aankomen wel. Daarom hebben we gezorgd voor voldoende, gemakkelijk bereikbare parkeergarages en -plaatsen.

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend