Parkeren Roosendaal

Roosendaal is vooral populair voor carnaval en dagjes winkelen. Maar wie wat verder kijkt, ontdekt dat de stad zoveel meer te bieden heeft. Dankzij het grote aanbod aan parkeergarages van Q-Park, is parkeren in Roosendaal een fluitje van een cent!

Bekijk alle parkeergarages in Roosendaal

Wat te doen in Roosendaal

Kom je naar Roosendaal tijdens carnaval, dan kan je rekenen op een stad die vijf dagen lang in teken staat van optochten, praalwagens en verkleedkleding. Kom je niet tijdens carnaval, zorg dan wel dat het op een maandag is. De Maandagmarkt, waar je zowel Franse delicatessen als Hollandse vis en fietsbenodigdheden kan kopen, wil je namelijk niet missen. Daarna winkel je verder in de Rosada Factory Outlet, waar je omringd wordt door kleding, schoenen en accessoires van alle grote merken en parkeerplaatsen, waardoor je voor de deur kan parkeren.

In het Tongerlohuys reis je terug naar de Middeleeuwen. Kinderen doen een speurtocht door het museum en volwassenen verbazen zich over de bijzondere voorwerpen die ooit een belangrijke rol hadden in het religieuze en industriële leven. Neem een welverdiende pauze op de Oude Markt, waar je je tegoed doet aan ijsjes op een van de vele terrassen. Maar ook in de avonduren is het hier goed vertoeven, het feest gaat door tot in de vroege uurtjes. Om je auto hoef je je geen zorgen te maken, de parkeergarage blijft namelijk 24/7 geopend!

Parkeren bij Q-Park in Roosendaal

Parkeren in Roosendaal is gemakkelijk dankzij de verschillende parkeergarages van Q-Park, waar je vlot in- en uitrijdt. Gelukkig zijn ze ook overal vlakbij en 24/7 geopend, meer heb je niet nodig voor een zorgeloos bezoek aan de Tullepetaonestad.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Roosendaal

  • De parkeergarages van Q-Park zijn centraal gelegen en eenvoudig te bereiken.
  • Altijd een parkeerplaats in Roosendaal gegarandeerd.
  • Geen zorgen over de tijd, want al onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.
  • Op al onze parkeerplaatsen is het eenvoudig in- en uitrijden.