Parkeren Schiedam

Deze stad staat wereldwijd bekend om haar jeneverproductie, de historische haven en de hoogste windmolens ter wereld. Wil jij een dagje deel zijn van dit oer-Hollandse tafereel? Rijd dan met de auto naar Schiedam, om parkeren hoef je je geen zorgen te maken, want dankzij Q-Park zijn er parkeerplaatsen in overvloed.

Bekijk alle parkeergarages in Schiedam

Wat te doen in Schiedam

Doe een terrasje op de grote markt, struin langs de drie historische haven van Schiedam en bezoek kerken zoals de Grote of St. Janskerk en de St. Liduina Basiliek. Leer alles over het favoriete drankje van de stad in het nationaal jenevermuseum, bewonder moderne en hedendaagse beeldende kunst in het Stedelijk Museum Schiedam of neem een kijkje in het leven van 18e-eeuwse havenarbeiders in het zakkendragershuis.
Maar niet te missen zijn vooral de schatten die de stad naam en faam geven; de molens. Beklim de oudste stenen poldermolen van Nederland, de Babbersmolen, de oudste brandersmolen van de stad met een molenaarshuis, Molen De Drie Koombloemen of Molen De Kameel, die nog officieel in gebruik is. Molen de Nieuwe Palmboom is in gebruik als museum, dus hier kom je alles te weten over de geschiedenis van molenaars in Schiedam.

Parkeren bij Q-Park in Schiedam

Helemaal naar Schiedam met het openbaar vervoer? Dat is niet nodig, want Q-Park zorgt voor voldoende parkeergarages, zodat je gemakkelijk kan parkeren in Schiedam en van de parkeerplaats vlot weer naar huis rijdt. Zorgen om de tijd zijn ook niet nodig, want onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Schiedam

  • Onze parkeergarages zijn centraal gelegen en eenvoudig te bereiken.
  • Het maakt niet uit hoe laat je weer naar huis gaat, want al onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.
  • Altijd een parkeerplaats in Schiedam gegarandeerd.
  • Parkeren in Schiedam is gemakkelijk, bij al onze parkeergarages is het eenvoudig in- en uitrijden.