Parkeren Sittard

Langs monumentale panden en vakwerkwoningen struinen, winkelen en terrasjes doen in de avonduren of wandelen en fietsen in omliggende natuurgebieden. Sittard is van alle markten thuis en heeft parkeerplaatsen in overvloed, het recept voor een perfecte daguitstap!

Bekijk alle parkeergarages in Sittard

Wat te doen in Sittard

Parkeren doe je gemakkelijk in een van onze parkeergarages in het centrum van Sittard, daarna loop je zo naar het bruisende centrum. Met meer dan honderd bekende winkelketens is Sittard een walhalla voor elke shopaholic. Daarnaast zijn er ook genoeg kleine, lokale winkeltjes met hun eigen unieke collectie. Na een dagje winkelen loop je zo door naar Chocolade Rousseau, waar je een rondleiding krijgt door het atelier en ziet hoe op een ambachtelijke manier chocolade gemaakt wordt.
 
De geschiedenisliefhebber loopt meteen na het parkeren door naar de Kollenberg, waar hij het Bezinningshuis Regina Carmeli bewondert, twee kapellen en een kloostertuin bezichtigt en een klein museum van de stichteres van Carmel bezoekt. Even ontsnappen uit de stadse drukte is ook geen probleem; verken met je fiets of te voet recreatiegebied Sittard Noord, de Windraak of het Limbrichterbos. Na een volle maar bevredigende dag in Sittard wandel je zo weer terug naar de parkeergarage en rijd je vlot terug naar huis.

Parkeren bij Q-Park in Sittard

Maak het jezelf gemakkelijk en neem de auto naar Sittard. Eens daar aangekomen is parkeren een fluitje van een cent, dankzij de vele parkeergarages van Q-Park die 24/7 open zijn.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Sittard

  • Altijd een parkeerplaats in Sittard gegarandeerd!
  • De parkeergarages Van Q-Park zijn centraal gelegen en eenvoudig te bereiken.
  • Parkeren in Sittard is gemakkelijk, op al onze parkeerplaatsen is het eenvoudig in- en uitrijden.
  • Geen zorgen over de tijd, want al onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.