Parkeren Valkenburg

Parkeren Valkenburg

Een kleine stad met een groot karakter, dat is Valkenburg. Kom een dagje slenteren door het pittoreske centrum, wandel over kleine bruggetjes die nog kleinere grachten verbinden of fiets door het omliggende heuvelland. Met de auto komen is geen probleem, want door de verschillende parkeerplaatsen van Q-Park, is parkeren in Valkenburg een eitje!

Bekijk alle parkeergarages in Valkenburg

Wat te doen in Valkenburg

Parkeer je auto op een van de parkeerplaatsen van Q-Park in Valkenburg en wandel zo naar de ruïne van Kasteel Valkenburg, een van de weinige hoogteburchten van Nederland die nog steeds statig boven het landschap uitrijst. Als dat niet hoog genoeg voor je is, beklim je de Wilhelminatoren – als je minder goed te been bent, neem je de kabelbaan. Naast het kasteel en de toren vind je de Fluwelengrot, met zijn vijf kilometers lange gangen en tunnels, waar zowel bekende als onbekende kunstenaars wandschilderingen maakten. Nog niet genoeg van grotten? Ga dan naar Mergelrijk, een eeuwenoude grot met levensgrote mergelbeelden en zandsculpturen, waar vleermuizen leven en grotchampignons gekweekt worden. 

De liefhebbers van geschiedenis moeten in Museum Romeinse Katakomben zijn, waar je terug in de tijd reist naar het oude Rome, graven van gewone Romeinse burgers of grafkamers van de vooraanstaande Romeinen bezoekt en eeuwenoude fresco’s bewondert. Als de avond is aangebroken, begeef je je naar de Grotestraat, het bruisende middelpunt van de stad vol kroegen, terrassen en restaurants. Of wil je liever wat ontspanning? Rijd dan naar de top van de Cauberg en laat je je verwennen in Thermae 2000 of ga je naar Holland Casino. 

Parkeren bij Q-Park in Valkenburg

Parkeren op een parkeerplaats middenin het centrum of aan de rand van de stad? Niets is ver weg in Valkenburg, en een parkeerplaats van Q-park helemaal niet. Snel de auto parkeren en Valkenburg ligt aan je voeten!

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Valkenburg

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Valkenburg