Meer rendement uit parkeren

Steeds meer mensen wonen in stedelijk gebied. Om binnensteden toegankelijk en leefbaar te houden, is een doordacht mobiliteitsbeleid noodzakelijk. Q-Park speelt een verbindende rol tussen beleidsbepalers, vastgoedontwikkelaars en beleggers. Samen realiseren we hoogwaardige, multifunctionele en goed bereikbare parkeergarages.

De afdeling Business Development is het aanspreekpunt voor het realiseren van een nieuwe parkeergarage of het verhogen van de waarde van uw bestaande parkeergarage of -terrein. In nauwe samenwerking analyseren we parkeerfaciliteiten en doen we prognoses ten aanzien van het te verwachten rendement, op korte en lange termijn. 


De Rotterdam

 

Partnership met resultaat

Voor nieuwe parkeergarages adviseren we in de ontwerpfase over carpark design, capaciteitsmanagement, verkeersstromen en techniek. Hierdoor zijn we in staat parkeerwensen en -behoeften perfect op elkaar af te stemmen. Veel opdrachtgevers leggen de commerciële exploitatie in handen van Q-Park. Door een optimale product mix tegen het juiste tarief en door continue innovatie, weten wij jaar na jaar de bezetting, de omzet en de klanttevredenheid positief te beïnvloeden. Met een beter rendement als resultaat. 

 

Schaalbare dienstverlening op maat

Dankzij ons uitgebreide portfolio, van Maastricht tot Groningen, hebben wij alle expertise in huis om uw parkeerfaciliteit optimaal te beheren tegen een aantrekkelijk tarief. Hierbij streven we naar het continu verbeteren van de parkeerervaring: voor de parkerende klant, de opdrachtgever, de stad en het milieu.

Onze operationele teams zorgen voor schone parkeergarages en staan klaar bij calamiteiten. Ervaren medewerkers in de Q-Park Control Room zijn 24/7 bereikbaar voor vragen van klanten. Het operationele bedrijf krijgt ondersteuning van ervaren specialisten binnen Finance, IT en Marketing. Een klantgericht team dat ook, snel en efficiënt, voor uw locatie ingezet kan worden.


Beheer, exploitatie of huur?

Samenwerken met Q-Park voor een nieuwe of bestaande parkeergarage kan in verschillende vormen, zoals:

  • aankoop van een parkeergarage
  • een exploitatiemodel 
  • een beheercontract tegen vergoeding

 

Contact

Benieuwd welke samenwerkingsvorm het best aansluit bij uw wensen en behoeften? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze specialisten. 

 

Neem contact met ons op


arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa