cars-background

Parkeeroplossingen voor horeca en cultuur

Parkeren is onderdeel van de klantreis. Want een dagje uit, avondje cultuur of hotelovernachting: het begint allemaal in de parkeergarage. Ontzorg je gasten daarom met parkeerservices. Extra werk voor jou? Nee hoor, wij nemen alles volledig voor je uit handen. Zodat jij je volledig op je gasten kunt richten.
Altijd in de buurt Met meer dan 450 parkeergarages door heel Nederland is er altijd wel eentje in de buurt van jouw bedrijf. Dat scheelt je gasten niet alleen zoekwerk, maar ook loopafstand. 
 
Digitale oplossingen Online een parkeerplek reserveren, bij ons of op je eigen website. Digitale waardekaarten. In- en uitrijden op kenteken. We hebben allerlei digitale parkeeroplossingen om je gasten of bezoekers te ontzorgen.
Gespecialiseerde accountmanager Bij parkeren komt veel kijken. Zeker als je het goed geregeld wil hebben. Daarom koppelen we je aan één van onze gespecialiseerde accountmanagers. Die staan altijd voor je klaar met advies op maat.

 

Onze parkeeroplossingen

Digitale parkeeroplossing voor elk evenement

Organiseer je een evenement en heb je geen eigen parkeergelegenheid? Q-Park biedt verschillende digitale oplossingen aan. Van grote tot kleine evenementen.

Parkeeradvies op maat?

Daar zijn we voor! Neem contact op met Jill Baron-van Briemen, onze Accountmanager Digital Partnerships. 

 
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa