Lockerpoint opent vestiging in Q-Park Museumplein

9 mei 2019 - In Q-Park Museumplein kunnen bezoekers hun bagage opslaan bij Lockerpoint.....

Tweede locatie Lockerpoint opent in Q-Park Museumplein 


Vanaf vandaag kan ook bij Lockerpoint in Q-Park Museumplein je bagage veilig opgeslagen worden. Naast de eerste locatie op het Damrak heeft Lockerpoint nu een tweede vestiging geopend. Bij Lockerpoint sla je koffers, tassen en andere bagage op in grote lockers.  

De bagagelockers zijn een uitkomst voor de vele bezoekers van de musea aan het Museumplein. Vanwege veiligheidsvoorschriften en ruimtegebrek zijn grote bagagestukken vaak niet toegestaan.

De lockers zijn natuurlijk ook beschikbaar voor parkeerders bij Q-Park. “Het opslaan van waardevolle spullen in je auto, raden we af” licht Mariëlle Velthoven, Head of Sales & Marketing van Q-Park Nederland, toe. “Met de lockers bieden we een goede en veilige oplossing. Daarnaast zijn wij blij dat we samen met Lockerpoint de musea in de omgeving kunnen ontzorgen.”

De lockers staan in de parkeergarage van Q-Park Museumplein en zijn te bereiken via beide voetgangersingangen. Deze bevinden zich aan de Van Baerlestraat (tegenover Het Concertgebouw) en tegenover de ingang van het Van Gogh Museum.

Lockerpoint heeft een overeenkomst met Q-Park gesloten om de bagagekluizen te mogen exploiteren en verwacht met Q-Park het aantal Lockerpoints snel uit te kunnen breiden.

 
 

Nieuws

 • COVID-19 maatregelen bij Q-Park
  | 23 maart 2020 - Q-Park neemt diverse maatregelen om een hygiënische parkeer- en werkomgeving te creëren 
  WebsiteGlobalLabelsReadMore
 • Metamorfose voor nieuwste Q-Park aanwinst: 'Noordeinde'
  | 6 maart 2020 - Metamorfose voor nieuwste Q-Park aanwinst in Den Haag; Noordeinde...      
  lees meer
 • Q-Park opent energieneutrale parkeergarage in Amsterdam
  | 20 februari 2020 - Q-Park opent haar eerste energieneutrale parkeergarage in Amsterdam...      
  lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa