Lockerpoint opent vestiging in Q-Park Museumplein

9 mei 2019 - In Q-Park Museumplein kunnen bezoekers hun bagage opslaan bij Lockerpoint.....

Tweede locatie Lockerpoint opent in Q-Park Museumplein 


Vanaf vandaag kan ook bij Lockerpoint in Q-Park Museumplein je bagage veilig opgeslagen worden. Naast de eerste locatie op het Damrak heeft Lockerpoint nu een tweede vestiging geopend. Bij Lockerpoint sla je koffers, tassen en andere bagage op in grote lockers.  

De bagagelockers zijn een uitkomst voor de vele bezoekers van de musea aan het Museumplein. Vanwege veiligheidsvoorschriften en ruimtegebrek zijn grote bagagestukken vaak niet toegestaan.

De lockers zijn natuurlijk ook beschikbaar voor parkeerders bij Q-Park. “Het opslaan van waardevolle spullen in je auto, raden we af” licht Mariëlle Velthoven, Head of Sales & Marketing van Q-Park Nederland, toe. “Met de lockers bieden we een goede en veilige oplossing. Daarnaast zijn wij blij dat we samen met Lockerpoint de musea in de omgeving kunnen ontzorgen.”

De lockers staan in de parkeergarage van Q-Park Museumplein en zijn te bereiken via beide voetgangersingangen. Deze bevinden zich aan de Van Baerlestraat (tegenover Het Concertgebouw) en tegenover de ingang van het Van Gogh Museum.

Lockerpoint heeft een overeenkomst met Q-Park gesloten om de bagagekluizen te mogen exploiteren en verwacht met Q-Park het aantal Lockerpoints snel uit te kunnen breiden.

 
 

Nieuws

  • Uitbreiding elektrische laadfaciliteiten: meer gemak en slimme mobiliteit bij Zuidplein
    | Bij Q-Park Zuidplein 1 in Rotterdam hebben Q-Park en Shell uitgebreid naar 28 laadpalen, waarvan vier snelladers. Dit biedt meer (laad)gemak voor de bezoekers en bewoners van het gebied.
    Lees meer
  • Q-Park wint vakprijs voor digitale transformatie in traditionele parkeerwereld
    | Op 28 maart 2024 werden de jaarlijkse Shopping Awards uitgereikt tijdens het Shopping Award Gala. Q-Park is de trotse winnaar van de PostNL Nieuwe technologieën en Innovaties Award. 
    Lees meer
  • Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’
    | De nieuwe parkeergarage maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd, is gelegen aan de boulevard en is daarmee ook Q-Park’s eerste parkeergarage direct aan het strand.
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa