Parkeren op P+R Hoornwijck 

Bij Q-Park P+R Hoornwijck kun je voordelig parkeren wanneer je verder reist naar Den Haag met de tram. 

Je parkeert je auto de hele dag bij P+R Hoornwijck, en reist verder met tram 15 of 1 naar het centrum van Den Haag. Het P+R-terrein Hoornwijck ligt aan de Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk (parkeergarage). Je komt er via de A4 (afslag 9, Ypenburg) en de A13 (afslag 7, Den Haag-Zuid). Met de tram ben je vervolgens in een kwartier in de binnenstad van Den Haag.

 

Het P+R ticket is te koop voor maximaal 5 personen. Je kunt alleen gebruik maken van het parkeerticket als je op dezelfde kalenderdag parkeert én met het OV reist. Blijf je langer dan één dag? Dan betaal je het reguliere tramtarief op de terugweg, bij terugkomst in de garage ga je éérst langs de betaalautomaat.

   
 

Hoe werkt het?

Koop na het inrijden van de garage bij de betaalautomaat een P+R-kaart. Die kaart gebruik je als retourkaart voor de tram. Je hoeft met de kaart niet in en uit te checken in de tram. De kaart is geldig als retour op HTM tramlijnen 1 en 15 tussen de haltes Broekpolder of Laan van ’s-Gravenmade en zone centrum (zonenummer 5400). Bij het uitrijden opent de slagboom automatisch op basis van je kenteken. 

 

Kosten

Je ontvangt één ticket, dit ticket is in de tram geldig voor alle personen, met een maximum van 5, waarmee je samen reist.

  • parkeren + HTM retour 1 persoon: €6,-
  • Parkeren + HTM retour 2 personen: €7,-
  • Parkeren + HTM retour 3 personen: €8,-
  • Parkeren + HTM retour 4 personen: €9,-
  • Parkeren + HTM retour 5 personen: €10,-
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa