Goedkoop Parkeren bij Amsterdam Centraal

Parkeren in hartje Amsterdam

Ben je van plan om een dagje naar Amsterdam te gaan en wil je midden in het centrum parkeren? Dit kan bij parkeergarage Q-Park Amsterdam Centraal. Maak gebruik van onze aanbieding waarbij je slechts €27,50 betaalt per 24 uur als je online reserveert via onze website!

Het centrum van Amsterdam, de plek waarbij je dag en nacht dingen kunt beleven. Verschillende mensen en culturen komen samen in deze bruisende stad. Lekker shoppen in de diverse winkelstraten, de vele cafés afstruinen of toch een rustig plekje uitzoeken langs de Amsterdamse grachten, het kan allemaal. Ben je toch meer van het beleven van de cultuur? Bezoek dan één van de vele musea. In het centrum van Amsterdam kun je uren rondlopen om vervolgens te eindigen bij een van de vele gezellige restaurants. Na volop genoten te hebben van de stad, loop je binnen een paar minuten weer naar je auto bij parkeergarage Q-Park Amsterdam Centraal.

Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Maak dan gebruik van onze aanbieding. Deze aanbieding is alleen geldig met een online reservering.

Prins Hendrikkade 20 a 1012 TL Amsterdam
 • Parkeren voor €27,50 per dag
 • In het centrum bij het Centraal Station
 • Verzekerd van een parkeerplaats
iDeal
MasterCard
Visa
Q-Park Amsterdam Centraal
 • Parkeren Q-Park Amsterdam Centraal
Q-Park Amsterdam Centraal
Q-Park Amsterdam Centraal is een overdekte parkeergarage direct gelegen naast het Centraal Station. De parkeergarage is dus makkelijk bereikbaar en je bent binnen no time in het centrum van Amsterdam.
Location icon
Q-Park Amsterdam Centraal
Prins Hendrikkade 20 a
1012 TL Amsterdam
410
4
6
1.9

Hoe werkt het?

 • Stap 1
  Reserveer een parkeerplaats en vul je kenteken in
 • Stap 2
  Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail.
 • Stap 3
  De slagboom gaat automatisch open op basis van je kenteken.
Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa