Goedkoop Parkeren bij Amsterdam Centraal

Parkeren in hartje Amsterdam

Ben je van plan om een dagje naar Amsterdam te gaan en wil je midden in het centrum parkeren? Dit kan bij parkeergarage Q-Park Amsterdam Centraal. Maak gebruik van onze aanbieding waarbij je slechts €32,50 betaalt per 24 uur als je online reserveert via onze website!

Het centrum van Amsterdam, de plek waarbij je dag en nacht dingen kunt beleven. Lekker shoppen in de diverse winkelstraten, de vele cafés afstruinen of toch een rustig plekje uitzoeken langs de Amsterdamse grachten, het kan allemaal. Ben je toch meer van het beleven van de cultuur? Bezoek dan één van de vele musea. Na volop genoten te hebben van de stad, loop je binnen een paar minuten weer naar je auto bij parkeergarage Q-Park Amsterdam Centraal.

Zo werkt het:

 1. Kies je aankomstdatum en geef aan hoeveel dagen je wilt parkeren.
 2. Vul je kenteken in en reken online af.
 3. Je plek is nu gereserveerd! Je ontvangt nog een bevestigingsmail.

Soepel & snel parkeren
Als je aan komt rijden, opent de slagboom vanzelf op het moment dat je kenteken herkend wordt. Hetzelfde gebeurt wanneer je vertrekt. Je kunt onbeperkt in- en uitrijden tijdens je reservering. Handig!

Prins Hendrikkade 20 a 1012 TL Amsterdam
 • Parkeren vanaf €32,50 per dag
 • In het centrum bij het Centraal Station
 • Verzekerd van een parkeerplaats
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa
Q-Park Amsterdam Centraal
 • Parkeren Q-Park Amsterdam Centraal
Q-Park Amsterdam Centraal
Q-Park Amsterdam Centraal is een overdekte parkeergarage direct gelegen naast het Centraal Station. De parkeergarage is dus makkelijk bereikbaar en je bent binnen no time in het centrum van Amsterdam.
Location icon
Q-Park Amsterdam Centraal
Prins Hendrikkade 20 a
1012 TL Amsterdam
Informatie
Parkeerplaatsen:
410
Mindervalideplekken:
4
Elektrische oplaadpunten:
6
Doorrijhoogte:
1.90 meter

Hoe werkt het?

 • Stap 1
  Reserveer een parkeerplaats en vul je kenteken in
 • Stap 2
  Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail.
 • Stap 3
  De slagboom gaat automatisch open op basis van je kenteken.
 • Met je reservering kun je meerdere keren in- en uitrijden binnen de tijd die je gereserveerd hebt. Hier is geen maximum aan verbonden. 
 • Heb je een dagkaart (bijv. 24 uur) besteld? Dan gaat de parkeertijd in op het moment van inrijden. Heb je een reservering gemaakt waarbij je zelf de begin- en eindtijd van je reservering hebt bepaalt? Dan kun je 2 uur vóór de start van je reservering inrijden op basis van je kenteken. De slagboom zal gewoon opengaan en wij schrijven de extra geparkeerde tijd tegen het op dat moment geldende parkeertarief automatisch van je rekening af.

 • Het kan dat de bevestiging in de spambox terecht is gekomen. Mocht de bevestiging hier niet in staan, neem dan contact op met onze klantenservice.
 • Je kunt hiervoor gemakkelijk een restitutieverzoek indienen door dit formulier in te vullen. Restitutieverzoeken ouder dan 2 maanden worden niet in behandeling genomen.

 • Het is niet mogelijk om hiervoor een aparte parkeerplaats te reserveren.
 • Ben je langer gebleven? Geen probleem! Je hoeft niet meer langs de betaalautomaat. De slagboom gaat gewoon open en wij schrijven de extra geparkeerde tijd tegen het op dat moment geldende parkeertarief automatisch van je rekening af. 

 • Je kunt gemakkelijk in- en uitrijden op basis van je kenteken. Mocht de slagboom toch niet open gaan, dan kun je de QR-code scannen. Ook kun je met de QR-code de toegangsdeuren naar de parkeergarage openen. Scan deze bij de deurlezer. Op sommige locaties werkt een QR-code nog niet.
 • Voor een parkeerdeal tijdens een evenement zijn de tijden vastgesteld. Deze kunnen niet aangepast worden. Wil je parkeren op andere tijden? Maak dan een reguliere reservering.
 • Bij het inrijden is dit geen probleem. Gebeurt dit op de terugweg? Gebruik dan bij de uitrit de helpknop, dan helpt onze meldkamer je verder.
 • Wanneer je je reservering voor Park+Cruise wilt wijzigen moet je je huidige reservering annuleren, tot 1 uur van tevoren is dit gratis. Je kunt vervolgens een nieuwe reservering maken, het geld van de oude reservering ontvang je van ons retour.

  Let op: Kijk altijd eerst of de door jou gekozen periode ook beschikbaar is, wij kunnen niet garanderen dat het mogelijk is om je reservering opnieuw te maken voor een langere periode.

 • Verlaat de parkeergarage en loop vervolgens naar het zuidoosten op de Frans de Wollantstraat, richting het Czaar Peterviaduct/ de Parallelweg. Sla vervolgens linksaf naar de Czaar Peterstraat. De tramhalte ligt aan de linkerkant.
 • Lopen: Verlaat de parkeergarage en loop vervolgens naar het zuidoosten op de Frans de Wollantstraat, richting het Czaar Peterviaduct/de Parallelweg. Sla linksaf naar het Czaar Peterviaduct/ de Parallelweg en neem na 130 meter het zebrapad. Sla vervolgens na 1,2 km rechtsaf naar de Vriesseveem. Na 240 meter bereik je de bestemming aan de rechterkant.

  Liever niet wandelen? Er zijn genoeg andere vervoersopties naar de Passenger Terminal Amsterdam mogelijk. Zo kun je gebruik maken van het openbaar vervoer vanaf het Rietlandpark (4 minuten lopen vanaf de parkeergarage) of kun je ervoor kiezen om een Uber aan te vragen.

 • Een reservering voor Park+Fly geldt voor maximaal 22 dagen. Wil je toch langer parkeren, dan is dit mogelijk tegen het reguliere tarief. Zodra je de parkeergarage wilt verlaten, betaal je de extra dagen bij. 
 • In de bevestiging die je van ons hebt ontvangen staat een QR code voor de bus. Scan deze op de heen- én terugreis. Zo kun je met maximaal 5 personen gratis gebruik maken van de bus. 

  • Q-Park Spaarne Gasthuis (Schiphol) 
   Vanaf parkeergarage Q-Park Spaarne Gasthuis in Hoofddorp is het ongeveer een kwartier naar de vertrekhal van Schiphol. Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Connexxion lijnbus 300, die dagelijks tussen 05:00 uur en 00:57 uur tot wel 10x per uur van en naar de luchthaven rijdt. De bus vertrekt direct naast de parkeergarage bij de halte ‘Spaarne Gasthuis’ en stopt bij de ingang van de vertrekhal. ‘s Nachts kun je gratis gebruikmaken van nachtbus N30. Deze rijdt 2x per uur, vanaf 01.00 uur tot 05.00 uur.

  • Q-Park Buitenplein (Schiphol)
   Vanaf parkeergarage Q-Park Buitenplein in Amstelveen is het ongeveer twintig minuten naar de vertrekhal van Schiphol. Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Connexxion lijnbus 300, die dagelijks tussen 05:12 uur en 00:46 uur tot wel 10x per uur van en naar de luchthaven rijdt. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen (500m) naar de bushalte ‘Amstelveen Busstation’. De bus is in 15 minuten op de luchthaven en stopt bij de ingang van de vertrekhal. 's Nachts kun je gratis gebruikmaken van nachtbus N30. Deze rijdt 2x per uur, vanaf 01:12 uur tot 04:42 uur.

 • Kijk voor meer informatie en voor de looproute van de parkeergarage naar de bushalte op Informatie parkeren Schiphol. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid op weg te gaan. 

 • Bij het inrijden is dit geen probleem. Gebeurd dit op de terugweg? Gebruik dan bij de uitrit de help-knop, dan helpt onze klantenservice je verder.
 • Wanneer je je reservering voor Park+Fly wilt wijzigingen moet je je huidige reservering annuleren, tot 1 uur van te voren is dit gratis. Je kunt vervolgens een nieuwe reservering maken, het geld van de oude reservering ontvang je van ons retour. Let op; Je kunt met Park+Fly maximaal 22 aaneengesloten dagen parkeren.

  Let op: Kijk altijd eerst of de door jou gekozen periode ook beschikbaar is, wij kunnen niet garanderen dat het mogelijk is om je reservering opnieuw te maken voor een langere periode.
 • Via www.park-beach.nl kun je een reservering maken voor Park+Beach. Het is niet meer mogelijk om te reserveren via de Q-Park website. Antwoorden op veelgestelde vragen lees je hier. 
  • Heb je geparkeerd bij Q-Park CS New Babylon? Loop dan vanuit de parkeergarage naar de stationshal van station Den Haag Centraal. De tramhalte ligt aan de Rijnstraat aan de andere kant van de stationshal. Tram 9 rijdt iedere 10 minuten. Binnen 15 minuten ben je in Scheveningen. Stap uit bij halte Kurhaus of Zwarte Pad.  
  • Heb je geparkeerd bij Q-Park Malieveld? Loop dan vanuit de parkeergarage naar de halte Malieveld. De tramhalte ligt direct tegenover de parkeergarage. Tram 9 rijdt iedere 10 minuten. Binnen 15 minuten ben je in Scheveningen. Stap uit bij halte Kurhaus of Zwarte Pad.
 • De voetgangersdeur naar de parkeergarage open je met een QR code. De link naar de QR code vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt bij je reservering. Klik op de link om de QR code te zien. Om de code offline te kunnen gebruiken, kun je een screenshot van de code maken en deze gebruiken om de garage binnen te komen.
Andere vragen?
Vul dan het contactformulier in
Vind ons op:
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa