Parkeren op loopafstand van het centrum

Een prima startpunt voor een dagje Amsterdam

Ga je een dagje naar Amsterdam? Parkeer je auto dan voordelig bij parkeergarage Q-Park Westergasfabriek. Maak gebruik van onze aanbieding en betaal slechts €20,- voor een dagje Amsterdam!

Parkeer je auto bij parkeergarage Q-Park Westergasfabriek en reis met het openbaar vervoer naar het centrum. Omdat de ligging van deze parkeergarage zo dichtbij is, kun je naar verschillende plekken lopen zoals bijvoorbeeld de Jordaan. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Dan kun je gebruik maken van de bus die voor de parkeergarage stopt. Daarnaast kun je jezelf goed vermaken in de buurt van Westergas, zo kun je bijvoorbeeld de diverse evenementen bijwonen op het Westerpark Terrein en in de Gashouder. Ook is dit de ideale plek om van je rust te genieten in het Westerpark of een lekker hapje te eten en drinken in de omliggende cafés en restaurants.

Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Maak dan gebruik van onze aanbieding. Deze aanbieding is alleen geldig met een online reservering.

Parkeergarage Q-Park Westergasfabriek is makkelijk bereikbaar via Haarlemmerweg. Het stadscentrum ligt op loopafstand, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer.

 

Van Bleiswijkstraat 8
 • 24 uur parkeren
 • Parkeren op loopafstand van het centrum
 • Verzekerd van een parkeerplaats
iDeal
MasterCard
Visa
Q-Park Westergasfabriek
 • Parkeren Q-Park Westergasfabriek
Q-Park Westergasfabriek
Q-Park parkeergarage Westergasfabriek is makkelijk bereikbaar via Haarlemmerweg. Het stadscentrum ligt op loopafstand, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer.
Location icon
Q-Park Westergasfabriek
Van Bleiswijkstraat 8
1051 DG Amsterdam
484
10
2
2.1

Hoe werkt het?

 • Stap 1
  Reserveer een parkeerplaats en vul je kenteken in
 • Stap 2
  Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail.
 • Stap 3
  De slagboom gaat automatisch open op basis van je kenteken.
Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa