Parkeren Apeldoorn

Parkeren Apeldoorn

Geen enkele stad biedt dezelfde combinatie van natuur, cultuur en het stadse leven als Apeldoorn. Met de Veluwe naast de deur, pittoreske dorpjes op een steenworp afstand en talloze musea en evenementen in het stadscentrum is Apeldoorn zeker een bezoek waard. Kom je met de auto? Parkeer dan in een van onze parkeergarages in het centrum van Apeldoorn.

Bekijk alle parkeergarages in Apeldoorn

Wat te doen in Apeldoorn

Dwaal door de verschillende vleugels van het voormalige jachtverblijf van de Koninklijke familie, Paleis het Loo, waar je ook de vorstelijke tuin, paardenstallen en koetshuizen kan bezichtigen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in natuurpark Berg & Bos, waar ‘s zomers festivals worden gehouden en je een bezoek kunt brengen aan de vlindertuin. Op zoek naar wat meer leven in de brouwerij? Dan moet je in Apenheul zijn, het resultaat van een fotograaf die een uit de hand gelopen hobby had; apen houden. Naast apen bewonder je hier ook pekari’s, schildpadden, neusberen, poedoes, capibara’s en miereneters.
 
Als je met kleine kinderen op pad bent, is de Julianatoren een niet te missen stop. Hier vliegen, zweven en zoeven de allerkleinsten in op maat gemaakte attracties zoals Jul’s Dino Toer, Jul’s Duikvlucht en het reuzenrad. Jong en oud genieten ook van de nostalgische stoomtrein, waarmee je terug in de tijd reist en de natuur rondom Apeldoorn verkent. De cultuurliefhebber wandelt langs de talloze kunstwerken die door het KOR (Kunst in Openbare Ruimte) verspreid zijn door de hele stad, of brengt een bezoek aan het CODA (Cultuur Onder Dak Apeldoorn), dat in teken staat van geschiedenis en literatuur over Apeldoorn.

Parkeren bij Q-Park in Apeldoorn

Voor een zorgeloze citytrip parkeer je in een van de parkeergarages van Q-Park in het centrum van Apeldoorn. Hoelang je dagje uit ook duurt maakt niet uit, want onze parkeergarages zijn 24/7 geopend!

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend