Parkeren Breda

Parkeren Breda

Oude middeleeuwse huisjes en barretjes aan de Vismarktstraat waar boten langzaam voorbijvaren, dat is wat je ziet als je de Breda van een afstandje bekijkt. Bezoek deze prachtige stad met de auto, parkeren in Breda is namelijk geen probleem zolang je een parkeerplaats van Q-Park weet te vinden, en laat die nu toevallig over heel Breda verspreid zijn!

Bekijk alle parkeergarages in Breda

Wat te doen in Breda

Als je in Breda aankomt is het gemakkelijk om je auto te parkeren in een parkeergarage vlakbij De Grote Markt, het bruisende middelpunt van de stad. ’s Zomers zitten de terrasjes vol met etende en drinkende mensen en is het marktplein decor voor festivals als Breda Jazz en de Harley Davidson dag. Maar de markt hoeft niet onder te doen voor de haven, die zich in het midden van het historische centrum bevindt en waar je je met een rondvaartboot langs het Spanjaardsgat en de vele monumentale gebouwen aan de oever laat voeren. Ben jij eerder van het winkelen? Dan moet je bij het knusse binnenplein ’t Sas en het winkelcentrum De Barones zijn, waar net wat chiquere winkels dan de standaard ketens te vinden zijn.
 
Duik terug in de geschiedenis en wandel naar het kasteel van Breda, dat in de 14e eeuw gebouwd werd en vooral bekend staat om zijn prachtige slotgracht. Als je vervolgens een stukje doorloopt kom je terecht in het groene stadspark Park Valkenberg, waar vooral de geschiedenis van het kasteel zichtbaar is in de vorm van restanten van verdedigingstorens, het beeld van Hercules en het Baroniemonument. Een belangrijk stukje geschiedenis van de stad vind je ook in de oude Chassékazerne, waar Breda’s museum gevestigd is en je een reis maakt door de kunst- en cultuurgeschiedenis van de stad. Loop na een lange dag van ontdekkingen weer terug naar de parkeergarage. 

Parkeren bij Q-Park in Breda

Stap in je auto en rij naar Breda, als je eenmaal daar bent is parkeren zo eenvoudig geregeld. Parkeerplaatsen van Q-Park zijn overal; goed bereikbare parkeergarages middenin het centrum en goedkopere parkeerplaatsen aan de rand van de stad, van waaruit je met het openbaar vervoer of de fiets naar het centrum kan.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Breda

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Breda