parkeren Ede

Parkeren Ede

Dit pittoreske stadje midden in de natuur werd opgericht door de Saksen in de achtste eeuw en is nog steeds een leuke stad om te bezoeken. Combineer natuur en cultuur tijdens een dagje Ede. Ga je met de auto naar Ede dan hoef je niet ver te zoeken naar een parkeerplaats. Parkeren doe je namelijk eenvoudig bij Q-Park midden in het centrum. 

Bekijk alle parkeergarages in Ede

Wat te doen in Ede

Als je in deze stad rondloopt, is de kans heel groot dat je een natuurliefhebber bent. Komt het even goed uit dat je vanuit het centrum zo in het Nationaal park hoge Veluwe staat. Na het parkeren van je auto kan je urenlang wandelen over het heuvelachtig landschap van de Edese Heide. Maar Ede is meer dan alleen natuur, je kunt er gezellig winkelen of lekker uiteten. 

Ga je een dagje naar Ede? Sluit dan je dag af met een filmpje in CineMec of met een pianoconcert in de Edesche Concertzaal. Daarna wandel je zo terug naar de auto, onze parkeergarages zijn namelijk 24/7 geopend. 

Parkeren bij Q-Park in Ede

Na aankomst in Ede, sta je zo op de parkeerplaats. Er zijn namelijk voldoende parkeergarages van Q-park midden in het centrum. Op de tijd hoef je ook niet te letten, want onze parkeergarages blijven 24/7 geopend!

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Ede

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Ede