Parkeren Gouda

Wat te doen in Gouda

Parkeergarage Gouda

Alle parkeergarages in Gouda

2
 • Informatie zoals de openingstijden, tarieven en overige gegevens vind je terug op de pagina van de parkeergarage.
 • Als je de Q-Park app download, dan kun je vooraf zien hoeveel vrije plaatsen er zijn in de Q-Park parkeergarage waar je wilt parkeren. Ook kun je dit zien op de locatiepagina op de website.
 • Een dagtarief staat gelijk aan 24 uur, dit gaat in op het moment dat je inrijdt. Op sommige locaties kan dit afwijken, dit staat specifiek vermeld op de locatiepagina. Rijd je bijvoorbeeld in om 15:00 uur, dan geldt het maximale dagtarief tot 15:00 uur de volgende dag.
 • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
 • Je kunt vooraf gemakkelijk een parkeerplaats reserveren door naar onze homepage te gaan. Hier vul je je stad naar keuze in, gevolgd door de gewenste datum en tijdstip. Alle opties inclusief de prijzen worden voor je gefilterd zodat jij de beste deal kan vinden die bij jou past.

  Let op: Het is nog niet mogelijk om bij alle Q-Park parkeergarages te reserveren.

   

Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:

Gouda

Gouda-qpark

Parkeren Gouda

De stad waar alles naar kaas ruikt en smaakt, zeker wanneer je over de wereldberoemde kaasmarkt loopt. Maar het kleine, door grachten omringde centrum heeft nog veel andere verrassingen voor de nieuwsgierige bezoeker. Ontdek het zelf door de auto te nemen, richting Gouda te rijden en te parkeren op een van de vele parkeerplaatsen van Q-park.  

Bekijk alle parkeergarages in Gouda

Wat te doen in Gouda

Parkeer je in een van onze parkeergarages middenin het centrum en wandel zo naar de markt, waar de wereldberoemde kazen uitgestald liggen voor de Waag. Laat het gele goud in alle soorten en maten over je tong glijden en ga niet naar huis zonder zo’n gewichtige bol in je handen. Maar het is niet alleen goud wat blinkt. Dat bewijst een bezoek aan de Sint-Janskerk. Laat je overrompelen door de pracht en praal van de langste kerk van Nederland met originele ramen uit de zestiende eeuw. Maar ook winkelen in Gouda is een hele beleving en een dagje uit door de mooie Goudse straatjes. 

Drink een kopje koffie op het binnenplein en bewonder de 17e-eeuwse details. Een van de mooiste huizen van Gouda is echter De Vier Gekroonden, met afbeeldingen van vier martelaren uit de vierde eeuw op de gevel. Zo kan een verkenningstocht in een kleine stad je toch een hele tijd zoet houden. Maar dat maakt niet uit, want onze parkeergarages blijven 24/7 geopend!

Parkeren bij Q-Park in Gouda

Eens in Gouda aangekomen wil je natuurlijk meteen van de stad gaan genieten. Zoek naar het vertrouwde, herkenbare logo van Q-park en rijd de parkeergarage binnen. Laat je auto achter op een mooie, ruime parkeerplaats en maak je klaar voor een bijzondere verkenningstocht door de stad. En geen zorgen over de late uurtjes, want onze parkeergarages zijn 24/7 geopend!

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Gouda

 • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
 • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
 • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
 • Zeker van een parkeerplaats in Gouda

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa