Parkeren Hoofddorp

Deze hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer trekt zijn aantrekkingskracht uit op al wie er open voor staat. Speur naar oude verhalen in deze jonge stad of laat je omgeven door bossen en polders. Als je met de auto komt, is parkeren in Hoofddorp een eitje dankzij onze goed bereikbare parkeerplaatsen.

Bekijk alle parkeergarages in Hoofddorp

Wat te doen in Hoofddorp

Als je aankomt in Hoofddorp, is het gemakkelijk parkeren in een van onze vele parkeergarages. In 1970 woonden hier maar 9000 mensen, nu meer dan 75.000. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de aantrekkingskracht van nabijgelegen steden; Amsterdam en Leiden. Maar een omweg rondom deze plaats is zeker niet nodig. Op een mooie zomerdag is het namelijk heerlijk plonsen in het Haarlemmermeer. In Hoofddorp ligt het meest bruisende winkelhart van Haarlemmermeer. Doordat het winkelcentrum voor een groot gedeelte overdekt is, kun je er ook met slecht weer goed terecht. Een uniek winkelcentrum, want hier vind je al enig winkelgebied van Nederland, alle grote Nederlands kleding-, retail- en cadeauketens bij elkaar. Wil je niet alleen overdekt winkelen maar ook overdekt parkeren? Dat kan bij een van onze Q-Park parkeergarages in het centrum van Hoofddorp.

Terrassen, winkels maar ook genoeg bezienswaardigheden zijn te vinden in het centrum van Hoofddorp. Ook is er voor geschiedenisliefhebbers het Historisch Museum Haarlemmermeer, in een deel van de oude boerderij de Mentzhoeve. Sluit de dag af met een voorstelling in Schouwburg De Meerse, waar je je laat verrassen door cabaret, toneel, klassieke muziek, jazz of dans. 

Kortom, ga je naar een bezienswaardigheid of evenement en wil je parkeren in Hoofddorp? Dan is een Q-Park parkeerplaats de beste keuze. Onze parkeerplaatsen zitten op loopafstand van grote publiekstrekkers.

Parkeren bij Q-Park in Hoofddorp

Eens in Hoofddorp aangekomen wil je natuurlijk meteen van je dag gaan genieten. Zoek naar het vertrouwde, herkenbare logo van Q-park en rijd vlot de parkeergarage binnen. Laat je auto achter op een mooie, ruime parkeerplaats en maak je klaar voor een bijzondere verkenningstocht door Hoofddorp.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Hoofddorp

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Hoofddorp