3 uur parkeren Q-Park Entre Deux

Parkeren Theater aan het Vrijthof

Bezoek je Theater aan het Vrijthof? Bij Q-Park Entre Deux parkeer je op loopafstand: in twee minuten wandel je naar het theater. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan alvast online, soepel en snel. Met deze optie kun je 3 uur parkeren. De parkeertijd start op het moment dat je de parkeergarage inrijdt.

Zo werkt het:

  1. Kies je aankomstdatum.
  2. Vul je kenteken in en reken online af.
  3. Je plek is nu gereserveerd! Je ontvangt nog een bevestigingsmail.

Soepel & snel parkeren
Als je aan komt rijden, opent de slagboom vanzelf op het moment dat je kenteken herkend wordt. Hetzelfde gebeurt wanneer je vertrekt. Handig!

Helmstraat 3 6211 TA Maastricht
  • 3 uur parkeren voor slechts €7,50
  • 2 minuten lopen naar het theater
  • Verzekerd van een parkeerplaats en niet meer langs de betaalautomaat
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa
affiliate
Bezoek je Theater aan het Vrijthof? Profiteer dan van deze parkeerdeal exclusief voor gasten van het theater. Met een reservering ben je verzekerd van een parkeerplaats.
Q-Park SG Entre Deux
  • Parkeren Q-Park Entre Deux
Q-Park SG Entre Deux
Location icon
Q-Park SG Entre Deux
Helmstraat 3
6211 TA Maastricht
Informatie
Parkeerplaatsen:
199
Elektrische oplaadpunten:
10
Doorrijhoogte:
1.90 meter

Hoe werkt het?

  • Stap 1
    Reserveer een parkeerplaats en vul je kenteken in
  • Stap 2
    Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail.
  • Stap 3
    De slagboom gaat automatisch open op basis van je kenteken.
  • Je kunt één uur voor aankomst dag kosteloos annuleren. In je bevestigingsmail staat een button waarmee je de reservering kunt annuleren. Het bedrag wordt dan automatisch op je rekening teruggestort. De datum en het tijdstip van een reservering kun je niet wijzigen.

     

     

  • Je kunt het kenteken tot één uur vóór de start van je reservering kosteloos wijzigen. In je bevestigingsmail staat een button waarmee je je kenteken wijzigt. De datum en het tijdstip van een reservering kun je niet wijzigen.

     

     

     

  • Wil je een reservering maken, maar je weet nog niet met welke auto of welk kenteken je gaat parkeren? Dan kun je bij het maken van de reservering voorlopig je eigen of een fictief kenteken invullen. Zodra je het juiste kenteken weet, kun je dit eenvoudig zelf, tot 1 uur voordat je de garage inrijdt, wijzigen via de button in de bevestigingsmail van je reservering. Je kan ook altijd de QR-code in je bevestigingsmail scannen bij de in- en uitrit om de slagboom te openen.

     

     

     

  • Je kunt hiervoor gemakkelijk een restitutieverzoek indienen door dit formulier in te vullen. Selecteer de optie Restitutie van een reservering. Restitutieverzoeken ouder dan 2 maanden worden niet in behandeling genomen.

  • Het kan dat de bevestiging in de spambox terecht is gekomen. Mocht de bevestiging hier niet in staan, neem dan contact op met onze klantenservice.
    1. Selecteer een parkeer faciliteit of een product en de datum dat je wilt parkeren
    2. Vul je gegevens in en rond de betaling af
    3. Je ontvangt een e-mailbevestiging met het overzicht van je reservering en een QR-code voor de toegangsdeur 

    Hoe werkt het in- en uitrijden?

    Door het opgeven van je kenteken tijdens het reserveren wordt deze geregistreerd in ons systeem. Zodra je aankomt in de Q-Park parkeergarage herkent het systeem je kenteken en zal de slagboom voor je openen bij de in- en uitrit, je hoeft verder niets meer te doen. Met de QR-code open je de toegangsdeur naar de garage. 

  • Heb je een dagkaart (24 uur) gereserveerd? Dan gaat de parkeertijd in op het moment van inrijden. Heb je een reservering gemaakt waarbij je zelf de begin- en eindtijd van je reservering hebt bepaalt? Dan kun je 2 uur vóór de start van je reservering inrijden op basis van je kenteken.

    Ben je dus eerder ingereden of langer gebleven? Geen probleem! Je hoeft niet meer langs de betaalautomaat. De slagboom gaat gewoon open en wij schrijven de extra geparkeerde tijd (voor of na je gereserveerde tijdsslot) tegen het op dat moment geldende parkeertarief automatisch van je rekening af. 

  • Met je reservering kun je meerdere keren in- en uitrijden binnen de tijd die je gereserveerd hebt. Hier is geen maximum aan verbonden. 
  • Nee, het is niet mogelijk om hiervoor een aparte parkeerplaats te reserveren.
  • In de bevestiging die je van ons hebt ontvangen staat een QR code voor de bus. Scan deze op de heen- én terugreis. Zo kun je met maximaal 5 personen gratis gebruik maken van de bus. 

    • Q-Park Spaarne Gasthuis (Schiphol) 
      Vanaf parkeergarage Q-Park Spaarne Gasthuis in Hoofddorp is het ongeveer een kwartier naar de vertrekhal van Schiphol. Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Connexxion lijnbus 300, die dagelijks tussen 05:00 uur en 00:57 uur tot wel 10x per uur van en naar de luchthaven rijdt. De bus vertrekt direct naast de parkeergarage bij de halte ‘Spaarne Gasthuis’ en stopt bij de ingang van de vertrekhal. ‘s Nachts kun je gratis gebruikmaken van nachtbus N30. Deze rijdt 2x per uur, vanaf 01.00 uur tot 05.00 uur.

    • Q-Park Buitenplein (Schiphol)
      Vanaf parkeergarage Q-Park Buitenplein in Amstelveen is het ongeveer twintig minuten naar de vertrekhal van Schiphol. Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Connexxion lijnbus 300, die dagelijks tussen 05:12 uur en 00:46 uur tot wel 10x per uur van en naar de luchthaven rijdt. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen (500m) naar de bushalte ‘Amstelveen Busstation’. De bus is in 15 minuten op de luchthaven en stopt bij de ingang van de vertrekhal. 's Nachts kun je gratis gebruikmaken van nachtbus N30. Deze rijdt 2x per uur, vanaf 01:12 uur tot 04:42 uur.

  • Bij het inrijden is dit geen probleem. Gebeurt dit op de terugweg? Gebruik dan bij de uitrit de help-knop, dan helpt onze klantenservice je verder. Je kunt je reservering ook één uur voor aankomst dag kosteloos annuleren. Het bedrag wordt dan automatisch teruggestort op je rekening. 
  • Via www.park-beach.nl kun je een reservering maken voor Park+Beach. Het is niet meer mogelijk om te reserveren via de Q-Park website. Antwoorden op veelgestelde vragen lees je hier. 
    • Heb je geparkeerd bij Q-Park CS New Babylon? Loop dan vanuit de parkeergarage naar de stationshal van station Den Haag Centraal. De tramhalte ligt aan de Rijnstraat aan de andere kant van de stationshal. Tram 9 rijdt iedere 10 minuten. Binnen 15 minuten ben je in Scheveningen. Stap uit bij halte Kurhaus of Zwarte Pad.  
    • Heb je geparkeerd bij Q-Park Malieveld? Loop dan vanuit de parkeergarage naar de halte Malieveld. De tramhalte ligt direct tegenover de parkeergarage. Tram 9 rijdt iedere 10 minuten. Binnen 15 minuten ben je in Scheveningen. Stap uit bij halte Kurhaus of Zwarte Pad.
  • De voetgangersdeur naar de parkeergarage open je met een QR code. De link naar de QR code vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt bij je reservering. Klik op de link om de QR code te zien. Om de code offline te kunnen gebruiken, kun je een screenshot van de code maken en deze gebruiken om de garage binnen te komen.
  • Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Passenger Terminal Amsterdam. Liever niet wandelen? Er zijn genoeg andere vervoersopties naar de Passenger Terminal Amsterdam mogelijk. Zo kun je gebruik maken van het openbaar vervoer vanaf het Rietlandpark of een Uber aanvragen: 

    Met de tram naar de Passenger Terminal Amsterdam

    Op 4 minuten van de parkeergarage Q-Park Oostenburg ligt de tramhalte Amsterdam Rietlandpark. Vanuit deze halte vertrekt iedere 8 minuten een tram richting het Muziekgebouw Binhuis, wat op 4 minuten wandelen van de Passenger Terminal ligt.

     

  • Bij het inrijden is dit geen probleem. Gebeurt dit op de terugweg? Gebruik dan bij de uitrit de help-knop, dan helpt onze klantenservice je verder. Je kunt je reservering ook één uur voor aankomst dag kosteloos annuleren. Het bedrag wordt dan automatisch teruggestort op je rekening. 

  • Wanneer je je reservering voor Park+Cruise wilt wijzigen moet je je huidige reservering annuleren, tot 1 uur van tevoren is dit gratis. Je kunt vervolgens een nieuwe reservering maken, het geld van de oude reservering ontvang je van ons retour.

    Let op: Kijk altijd eerst of de door jou gekozen periode ook beschikbaar is, wij kunnen niet garanderen dat het mogelijk is om je reservering opnieuw te maken voor een langere periode.

  • Op 4 minuten van de parkeergarage Q-Park Oostenburg ligt de tramhalte Amsterdam Rietlandpark. Verlaat de parkeergarage en loop vervolgens naar het zuidoosten op de Frans de Wollantstraat, richting het Czaar Peterviaduct/ de Parallelweg. Sla vervolgens linksaf naar de Czaar Peterstraat. De tramhalte ligt aan de linkerkant. Vanuit deze halte vertrekt iedere 8 minuten een tram richting het Muziekgebouw Binhuis, wat op 4 minuten wandelen van de Passenger Terminal ligt. 

Andere vragen?
Vul dan het contactformulier in
Vind ons op:
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa