Parkeren Roermond

Parkeren Roermond

Kom je een dagje winkelen in het enorme winkelcentrum van Roermond, slenteren langs de enorme schepen aan de historische haven of terrasjes doen aan de Maas? Water, winkels, cultuur en natuur, deze stad tussen Duitsland en België is van alle markten thuis. Parkeren doe je in een van de vele parkeergarages in het centrum van Roermond, of op een parkeerplaats aan de rand van het centrum. Daarna wandel of fiets je zo naar het bruisende centrum van de stad!

Bekijk alle parkeergarages in Roermond

Wat te doen in Roermond

Roermond heeft serieus te lijden gehad onder de Tweede Wereldoorlog en een enorme aardbeving in 1992, maar gelukkig heeft de stad een groot deel van zijn monumentale schatten tot vandaag de dag kunnen bewaren – die vanaf onze parkeergarages in het centrum te voet bereikbaar zijn. Beklim bijvoorbeeld de magistrale Sint-Christoffelkathedraal, vanwaar je uitkijkt over het vergulde beeld van Sint Christoffel (de beschermheilige van Roermond en de kerk), bezoek de Munsterkerk die op het gezelligste plein van de stad staat of begeef je in de Rattentoren uit de 14e eeuw.

Naast deze culturele hoostandjes heeft Roermond echter ook veel te bieden aan de moderne bezoekers die graag geld uitgeven. Die moeten namelijk in het Outlet Centre zijn; een paradijs voor elke shopaholic met merkkleding tegen kortingen die doen watertanden. Net buiten de stad komen ook de natuurliefhebbers aan hun trekken, de rust van de Maasplassen zijn een verademing na al deze stadse gezelligheid. Actievelingen trotseren al zeilend, surfend of zwemmend het water, terwijl de rest picknickend of zonnend toekijkt vanaf de waterkant. 

Parkeren bij Q-Park in Roermond

Rijd met de auto naar Roermond, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vertrektijden van bussen en treinen. Een horloge kan je zelfs helemaal thuislaten, want onze parkeergarages zijn 24/7 geopend. Parkeren in Roermond is zo gebeurd; zoek een parkeergarage middenin het centrum of net een goedkope parkeerplaats aan de rand van de stad, en begeef je op jouw manier naar je bestemming.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Roermond

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Roermond