Parkeren Veenendaal

Winkelen, cultuur opsnuiven of de rust van natuur opzoeken, het kan allemaal in en rond Veenendaal. Dankzij de vele parkeerplaatsen van Q-park is ook parkeren in Veenendaal een feest. Dus... waar wacht je nog op?

Bekijk alle parkeergarages in Veenendaal

Wat te doen in Veenendaal

Dit plaatsje tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei heeft voor ieder wat wils.
Veenendaal heeft een dorps karakter, maar als je in de winkelstraat rondloopt, waan je je in een stad. Naast shopaholics halen ook actievelingen en natuurliefhebbers hier hun hart op. Huur een mountainbike en bestorm de Utrechtse Heuvelrug, of verken de lanen en paden van de Gelderse Vallei te voet.

Maar ook geschiedenisliefhebbers komen in Veenendaal aan hun trekken. Bezoek de Oude Kerk uit 1566, die midden op de Markt staat en waar nog regelmatig diensten worden gehouden. Of neem een kijkje in de Nieuwe Molen, een ronde stenen stellingmolen uit 1911, waar je het beroep van molenaar kan uitproberen. Van hieruit loop je zo terug naar de parkeergarage, waar je vlot uitrijdt voor een zorgeloze terugreis naar huis. 

Parkeren bij Q-Park in Veenendaal

Hoe je er komt, is jouw zaak. Maar je auto, die nemen wij onder onze hoede. Dankzij de vele goed bereikbare parkeerplaatsen, is parkeren in Veenendaal een peace of cake! Om de tijd hoef je je ook geen zorgen te maken, want onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Veenendaal

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Veenendaal