Parkeren Venlo

Parkeren Venlo

Venlo verrast en verbaast, dankzij de overvloed aan groen, geschiedenis en Limburgse gezelligheid. Ook de cultuur- en muziekliefhebber haalt zijn hart hier op tijdens festivals en theatervoorstellingen. Deze schijnbaar kleine stad heeft meer te bieden dan je denkt. Wandel langs de Maas, neem een drankje op een van zonovergoten terrassen in het historische centrum of wandel door de hofjes en kasteeltuinen. Je auto parkeren is al helemaal gemakkelijk, dankzij de talloze parkeergarages van Q-Park in en rondom het centrum.

Bekijk alle parkeergarages in Venlo

Wat te doen in Venlo

Het kloppende hart van Venlo is de Vleesstraat, die het zuiden van het centrum met het noorden verbindt. Via kronkelige oude straatjes loop je de historische binnenstad in, waar je naar hartenlust kan borrelen, lunchen en winkelen in boetiekjes en speciaalzaken zoals de Zwei Gebrüder. Bewonder boten in de stadshaven bij de Maasboulevard, waar kasteleins je de beste Limburgse vlaai voorzetten. De avond luid je in bij De Parade, het uitgaanscentrum van de stad, waar heel praktisch ook de beste hotels van de stad liggen.
 
Voor wat rust ga je naar het schilderachtige kloosterdorpje Steyl met kloostertuinen, een missiemuseum en de botanische tuin Jochumhof. Heb je nog niet genoeg van het groen? Ga dan ook naar de tien kasteeltuinen, met als middelpunt het monumentale kasteel dat omgeven wordt door meer dan 8000 rozen. Ben je eerder een creatieve ziel? Dan mag je de wijk Q4 niet missen; ooit een verloederde buurt, nu een creatieve wijk vol ateliers, galeries, designerstores en multifunctionele lofts.

Parkeren bij Q-Park in Venlo

Q-Park heeft vijf parkeergarages in Venlo. Rijd je liefst meteen door naar het centrum, of parkeer je liever aan de rand van de stad? Het kan bij Q-Park allemaal!

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend