Parkeren Zaandam

In dit kleine stadje ten noorden van Amsterdam komt het Holland uit de vorige eeuw weer tot leven. Klakkende klompen, goudgele kazen en authentieke molens maken hier deel uit van de orde van de dag. Parkeren in Zaandam doe je op een van de goed bereikbare parkeerplaatsen van Q-park.  

Bekijk alle parkeergarages in Zaandam

Wat te doen in Zaandam

De Zaanstreek trekt steeds meer toeristen, en dat is niet voor niks. De molens, omliggende tulpenvelden en hoeves creëren een oerhollands tafereel. Na het parkeren loop je van de parkeerplaats zo naar het centrum van Zaandam. Hier bezoek je onder andere De Zoeker Molen, een authentieke molen uit 1672 waar nog noden en zaden gemalen worden. In Het Jonge Schaap zie je hoe een molen hout zaagt. 

Om de Hollandse sfeer compleet te maken bezoek je ook klompenmakerij De Zaanse Schans, waar je ziet hoe klompen gemaakt worden en je verschillende klompen kan passen. Als we dan toch bezig zijn... kan een bezoek aan een echte kaasboerderij ook niet overgeslagen worden. Sluit de dag af met een tocht over de Zaanse Schans; met je bootje kabbel je voort tussen de molens, oude werkplaatsen en Zaanse huisjes. Daarna wandel je zo terug naar de parkeergarage.

Kortom, ga je naar een bezienswaardigheid of evenement en wil je parkeren in Zaandam? Dan is een Q-Park parkeerplaats de beste keuze. Onze parkeerplaatsen zitten op loopafstand van grote publiekstrekkers.

Parkeren bij Q-Park in Zaandam

Een dagje Zaandam moet ontspannend zijn, daarom moet je je alvast geen zorgen maken over parkeren. Wij hebben namelijk meer dan genoeg goed bereikbare parkeerplaatsen en parkeergarages in Zaandam, zodat jij zorgeloos van de dag kan genieten.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Zaandam

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Zaandam