cars-background

Je parkeerzaken snel en goed geregeld

Met persoonlijk advies van onze specialisten parkeer je flexibel, makkelijk én voordelig.

Ik wil persoonlijk advies
Jij bepaalt Van Flex tot pool: met onze nieuwe oplossingen heb je alle flexibiliteit. Dus parkeren je collega’s ’s avonds, in het weekend of onregelmatig doordeweeks? De keuze is aan jou.
Geen gedoe We doen er alles aan om parkeren zo makkelijk mogelijk te maken. Zo parkeert je team op kenteken met de Q-Park app. En je parkeerzaken? Die regel je in je eigen online omgeving. Altijd overzicht - en nooit meer pasjes nodig.
Bespaar kosten In je online omgeving beheer je de parkeerrechten en houd je je parkeerzaken onder controle. Bovendien kies je bij Q-Park alleen wat je nodig hebt. Zo heb je nooit te weinig, en zeker niet te veel. En dát is voordelig.
Jouw partner in parkeren
Met Q-Park ben je altijd verzekerd van een A-locatie, uitgebreide faciliteiten en hoogwaardige parkeergarages. De Q in onze naam staat niet voor niets voor ‘Quality’. We kennen de parkeerwereld van binnen en buiten en dragen ons steentje bij aan mobiliteit, bereikbaarheid en leefbaarheid. En die jarenlange kennis en ervaring delen we graag met jou.
Zij gingen je voor Blanche Dael
In verband met de verhuizing van Blanche Dael naar het Sphinxkwartier en de daarmee gepaarde beperkte parkeergelegenheid waren wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden. De oplossing hebben wij gevonden middels een samenwerking met Q-Park. Iedere medewerker kreeg een eigen parkeerpas met pasnummer. Als HR moesten we daarom goed bijhouden wie welk pasnummer heeft gekregen, een tijdrovende taak. Door het nieuwe fleetmanagement portal zijn de pasjes verleden tijd. Alle parkeerrechten zijn nu overzichtelijk terug te vinden in één systeem. Hierdoor kunnen wij als HR-afdeling alles snel controleren en parkeerrechten makkelijk wijzigen. De overstap ging soepel en bij vragen staan zowel onze accountmanager als het support team direct voor ons klaar!

Gemeente Eindhoven
Als HRM manager ben je veel tijd bezig met personeelsadministratie, beheer van correcte informatie, beheren van alle parkeerrechten voor je collega’s. Q-Park bood ons dé oplossing om dit slimmer, maar vooral efficiënter te organiseren. Geen gedoe meer met het bijhouden van administratie omtrent parkeerrechten of het verstrekken van fysieke passen. Gemeente Eindhoven maakt namelijk nu gebruik van de fleet management portal. Hierdoor kan elke medewerker met de Q-Park app op basis van zijn kenteken de parkeergarage inrijden. En de medewerker beheert zelf zijn individueel abonnement. Wij hebben via de portal in één oogopslag inzicht en kunnen alles eenvoudig controleren.

Hoe kunnen wij je helpen?

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa