Parkeren Hermitage Amsterdam

Parkeergarage(s) in de buurt van Hermitage Amsterdam:

Weesperplein
(0,8 km = ongeveer 12 min wandelen)
Kalverstraat
(0,8 km = ongeveer 12 min wandelen)
Centrum Oost
(0,9 km = ongeveer 13 min wandelen)

AMSTERDAM - Hermitage Amsterdam


Voor meer dan 300 jaar was het gebouw waar de Hermitage Amsterdam nu in gevestigd is een tehuis voor ouderen. Toen de zorginstelling door omstandigheden stopte is er jaren gezocht naar en nieuwe bestemming voor het pand van 4000m2. Sinds juni 2009 is na een grote renovatie,de Hermitage Amsterdam in het voormalige tehuis gevestigd. De Hermitage Amsterdam is een dependance van een van de beroemdste musea ter wereld, De Hermitage St.-Petersburg.In de twee tentoonstellingsvleugels van de Hermitage Amsterdam is een gedeelte van de collectie, bestaande uit meer dan 3 miljoen kunstwerken, te zien van een van de beroemdste musea ter wereld. De Hermitage St.-Petersburg.


Naast de tentoonstelling heeft de Hermitage ook nog een groot restaurant, studieruimtes en worden er interessante workshops georganiseerd.Voordelig parkeren op loopafstand van de Hermitage?

Parkeer voor slechts €15,- per dag in het weekend, bij een van onze Park+Walk parkeergarages Q-Park Weesperplein en Q-Park Centrum Oost.


 

> Meer informatie over Park + Walk  

Parkeergarages in de buurt van Hermitage Amsterdam:

Meer bezienswaardigheden in Amsterdam

Parkeren RAI

Parkeren RAI

Amsterdam Rai is een groot congres, beurzen en evenementen locatie nabij de ringweg-zuid van Amsterdam. 

Lees verder >

Zuidas

Zuidas

De Zuidas Amsterdam is het zakelijke hart van Amsterdam met internationale allure.

Lees verder >

World Trade Center Amsterdam

World Trade Center Amsterdam

Bij het World Trade Center Amsterdam komt zakendoen tot leven. Zo luidt ook de slogan van het WTC Amsterdam. In het WTC werken meer dan 4000

Lees verder >