Avis opent vestiging in Amsterdamse Q-Park Europarking

Vanaf vandaag kunnen in Q-Park Europarking personenauto’s gehuurd worden bij het daarin gevestigde, nieuwe filiaal van Avis Autoverhuur.

Avis opent vestiging in Amsterdamse Q-Park Europarking

Vanaf vandaag kunnen in Q-Park Europarking personenauto’s gehuurd worden bij het daarin gevestigde, nieuwe filiaal van Avis Autoverhuur.

 

“Het is voor ons een ideaal gelegen locatie in centrum Amsterdam, waardoor we de service aan onze klanten nog verder kunnen verbeteren”, licht Laurent Sculier, Managing Director, Central and Western Europe van Avis Budget Group toe. “Huurders kunnen hun auto 24/7 dankzij kentekenherkenning terugbrengen, zonder gedoe met verrekening van parkeerkosten langs de straat. De auto staat ook meteen overdekt. Daarnaast zijn de tram- en bushalte voor de deur, wat de locatie makkelijk bereikbaar maakt.”

 

In Q-Park Europarking aan de Marnixstraat zijn 35 parkeerplaatsen gereserveerd voor het huuraanbod van het nieuwe Avis-filiaal. “Deze voorziening is niet alleen handig voor toeristen, maar biedt ook zeker omwonenden een uitkomst”, vervolgt Sculier. “Je hebt altijd de beschikking over een auto, zonder dat je de kosten van het bezit ervan hebt.”

 

“We zijn erg blij met deze samenwerking”, aldus Fred Wilkes, directeur Business Development Q-Park Nederland. “Het onderstreept onze ambitie om onze parkeergarages tot mobiliteitshubs te ontwikkelen. Samen met Avis geven we hier een nieuwe dimensie aan door ook klanten zonder eigen auto te faciliteren.”

 

 

Over Avis Budget Group

Avis Budget Group, Inc. is een toonaangevend wereldwijd autoverhuurbedrijf met onder meer de merken Avis en Budget, met meer dan 10.000 huurstations in bijna 180 landen over de hele wereld. Avis Budget Group heeft een meerderheid van de autoverhuurbedrijven in eigen bezit in Noord-Amerika, Europa en Australië, en werkt ook met een franchisenetwerk in andere regio's. Het hoofdkantoor van Avis Budget Group is gevestigd in Parsippany, NJ, USA. Voor meer informatie: avisbudgetgroup.com.

Nieuws

  • Q-Park wint vakprijs voor digitale transformatie in traditionele parkeerwereld
    | Op 28 maart 2024 werden de jaarlijkse Shopping Awards uitgereikt tijdens het Shopping Award Gala. Q-Park is de trotse winnaar van de PostNL Nieuwe technologieën en Innovaties Award. 
    Lees meer
  • Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’
    | De nieuwe parkeergarage maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd, is gelegen aan de boulevard en is daarmee ook Q-Park’s eerste parkeergarage direct aan het strand.
    Lees meer
  • Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer.
    | Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam. 
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa