Hellingbanen parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis ingestort.

Gisteravond stortten de hellingbanen in van de parkeergarage Q-Park St. Antonius Ziekenhuis bij het gelijknamige ziekenhuis in Nieuwegein. De oorzaak hiervan is nog onbekend. 

Hellingbanen parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis ingestort. Oorzaak nog onbekend.

Gisteravond stortten de hellingbanen in van de parkeergarage Q-Park St. Antonius Ziekenhuis bij het gelijknamige ziekenhuis in Nieuwegein. Na intensief onderzoek met speurhonden en drones in de garage is vannacht door de Veiligheidsregio Utrecht vastgesteld dat er geen slachtoffers zijn gevallen. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) start maandag een verkennend onderzoek naar de oorzaak van het incident. 

Q-Park, de parkeerexploitant, en Primevest, de eigenaar van deze parkeergarage, zijn enorm geschrokken van de situatie. We zijn opgelucht dat bezoekers en medewerkers ongedeerd zijn gebleven. Wij willen onze oprechte dank uitspreken aan de hulpdiensten voor hun snelle en professionele handelen. De oorzaak is op dit moment onbekend. Wij verlenen volledige medewerking aan het onderzoek. De veiligheid van onze bezoekers en van de medewerkers van het ziekenhuis en van Q-Park staat voorop. Daarom blijft de garage tot nader order volledig afgesloten en is toegang verboden. 

Onze eerste prioriteit ligt bij alle bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Staat je auto in de garage en heb je vragen? Het St. Antonius Ziekenhuis onderhoudt het contact over geparkeerde voertuigen en is hiervoor bereikbaar via 088 320 30 00. Heb je vragen over de bereikbaarheid of over je afspraak? Dan verwijzen wij naar de veelgestelde vragen op de website van het ziekenhuis. 

 

 

Nieuws

 • Eerste 15 auto’s uit parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis gehaald
  | De eerste 15 auto's zijn vandaag uit de Q-Park parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gehaald. Het gaat om auto's die op de begane grond van de parkeergarage staan in een gebied dat door de gemeente Nieuwegein als veilig is aangemerkt.
  Lees meer
 • Met meer reisgemak naar Pinkpop
  | MOJO, Q-Park en Arriva kondigen een nieuwe samenwerking aan voor het vervoer van en naar Pinkpop. Door gebruik te maken van bestaande parkeer- en ov-locaties rondom station Heerlen en station Maastricht, vermindert de filevorming bij de grote parkeerplaatsen van Pinkpop. 
  Lees meer
 • Oorzaak instorten hellingbanen parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis vraagt vervolgonderzoek
  | De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) gaat een aanvullend onderzoek starten naar de oorzaak van het instorten van de hellingbanen van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. De parkeergarage blijft vooralsnog gesloten. 
  Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa