Eerste Q-Park in Haagse Binckhorst

Aan het Maanplein in Den Haag heeft Q-Park zijn eerste parkeergarage in de vernieuwende stadswijk Binckhorst geopend.

Eerste Q-Park in Haagse Binckhorst

Aan het Maanplein in Den Haag heeft Q-Park zijn eerste parkeergarage in de vernieuwende stadswijk Binckhorst geopend. De 121 parkeerplaatsen tellende ondergrondse parkeergarage is de zeventiende openbare parkeerlocatie van Q-Park in de Hofstad.

Sinds 2016 wordt het bedrijventerrein de Binckhorst langzaam omgevormd tot een moderne, creatieve en vernieuwende stadswijk waar mensen wonen en werken. Het is een groen en waterrijk gebied voor creatieve ondernemers, mensen met nieuwe ideeën en traditionele Haagse bedrijven. Q-Park Maanweg ligt naast het nieuwe woongebouw Elara en voorziet in de parkeerbehoefte van de omliggende kantoren, woontorens en diverse commerciële ruimtes.

Naast de 121 eigen parkeerplaatsen ontsluit Q-Park Maanweg het naastgelegen aparte parkeerdeel van kantoorverhuurder Unifore; met nog eens vijftig parkeerplaatsen. Bij het ontwerp van de parkeergarage heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld. Zo ligt Q-Park Maanweg onder een groene daktuin en is voorzien van slimme LED-verlichting. Ook zijn er tien laadpalen voor elektrisch vervoer. 

De nieuwe parkeergarage is voortgekomen uit het vierde eigen parkeerfonds van Dekfordt. “Q-Park Maanweg is het resultaat van een goede samenwerking tussen COD/Borghese, Pleijsierbouw, Q-Park en ons”, licht John Bindels, partner bij Dekfordt, toe.

Parkeren bij Q-Park Maanweg kost een euro per 18 minuten, met een maximaal dagtarief van 27,50 euro. Voor frequente parkeerders zijn er aantrekkelijke abonnementen beschikbaar.

Q-Park maanweg

Nieuws

 • Hellingbanen parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis ingestort.
  | Gisteravond stortten de hellingbanen in van de parkeergarage Q-Park St. Antonius Ziekenhuis bij het gelijknamige ziekenhuis in Nieuwegein. De oorzaak hiervan is nog onbekend. 
  Lees meer
 • Uitbreiding elektrische laadfaciliteiten: meer gemak en slimme mobiliteit bij Zuidplein
  | Bij Q-Park Zuidplein 1 in Rotterdam heeft Q-Park uitgebreid naar 28 laadpalen, waarvan vier snelladers. Dit biedt meer (laad)gemak voor de bezoekers en bewoners van het gebied.
  Lees meer
 • Q-Park wint vakprijs voor digitale transformatie in traditionele parkeerwereld
  | Op 28 maart 2024 werden de jaarlijkse Shopping Awards uitgereikt tijdens het Shopping Award Gala. Q-Park is de trotse winnaar van de PostNL Nieuwe technologieën en Innovaties Award. 
  Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa