Mark van Haasteren verlaat Q-Park per 1 januari 2019

17 september 2018 - Mark van Haasteren, Algemeen Directeur van Q-Park Nederland, legt per vandaag.....

Mark van Haasteren verlaat Q-Park per 1 januari 2019

Mark van Haasteren, Algemeen Directeur van Q-Park Nederland, legt per vandaag zijn bestuurlijke taken neer om zich in alle vrijheid te kunnen richten op de volgende stap in zijn carriere.

Mark; ‘Ik ben erg dankbaar dat ik samen met bekwame en betrokken collega’s jarenlang heb kunnen bouwen aan het succes van Q-Park in Nederland. Maar voor mij is nu echt de tijd aangebroken om wat anders te gaan doen.’

De raad van bestuur respecteert dit besluit en dankt Mark voor zijn jarenlange bestuurlijke betrokkenheid en het achterlaten van een gezond en stabiel Q-Park Nederland. Zij wenst Mark alle goeds voor de toekomst.

Mark zal tot 1 januari 2019 voor Q-Park beschikbaar zijn voor het overdragen van kennis en kunde en bestuurlijke dossiers. Totdat de raad van bestuur een vervanger heeft gevonden is Michiel Tenge, de huidige Financieel Directeur, aangesteld als ad interim Algemeen Directeur.

Nieuws

 • Q-Park B.V. neemt alle aandelen van P1 over
  | 17 september 2019 - Q-Park BV heeft alle aandelen overgenomen van P1, een Nederlands familiebedrijf dat parkeerfaciliteiten exploiteert en beheert...
  lees meer
 • Q-Park opent vijftiende parkeergarage in Rotterdam
  | 6 juni 2019 - Vandaag opent Q-Park Fenix haar deuren in Rotterdam.....
  lees meer
 • Lockerpoint opent vestiging in Q-Park Museumplein
  | 9 mei 2019 - In Q-Park Museumplein kunnen bezoekers hun bagage opslaan bij Lockerpoint.....
  lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Maestro
MasterCard
Visa