Mark van Haasteren verlaat Q-Park per 1 januari 2019

17 september 2018 - Mark van Haasteren, Algemeen Directeur van Q-Park Nederland, legt per vandaag.....

Mark van Haasteren verlaat Q-Park per 1 januari 2019

Mark van Haasteren, Algemeen Directeur van Q-Park Nederland, legt per vandaag zijn bestuurlijke taken neer om zich in alle vrijheid te kunnen richten op de volgende stap in zijn carriere.

Mark; ‘Ik ben erg dankbaar dat ik samen met bekwame en betrokken collega’s jarenlang heb kunnen bouwen aan het succes van Q-Park in Nederland. Maar voor mij is nu echt de tijd aangebroken om wat anders te gaan doen.’

De raad van bestuur respecteert dit besluit en dankt Mark voor zijn jarenlange bestuurlijke betrokkenheid en het achterlaten van een gezond en stabiel Q-Park Nederland. Zij wenst Mark alle goeds voor de toekomst.

Mark zal tot 1 januari 2019 voor Q-Park beschikbaar zijn voor het overdragen van kennis en kunde en bestuurlijke dossiers. Totdat de raad van bestuur een vervanger heeft gevonden is Michiel Tenge, de huidige Financieel Directeur, aangesteld als ad interim Algemeen Directeur.

Nieuws

  • Q-Park wint vakprijs voor digitale transformatie in traditionele parkeerwereld
    | Op 28 maart 2024 werden de jaarlijkse Shopping Awards uitgereikt tijdens het Shopping Award Gala. Q-Park is de trotse winnaar van de PostNL Nieuwe technologieën en Innovaties Award. 
    Lees meer
  • Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’
    | De nieuwe parkeergarage maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd, is gelegen aan de boulevard en is daarmee ook Q-Park’s eerste parkeergarage direct aan het strand.
    Lees meer
  • Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer.
    | Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam. 
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa