Metamorfose voor nieuwste Q-Park aanwinst: 'Noordeinde'

6 maart 2020 - Metamorfose voor nieuwste Q-Park aanwinst in Den Haag; Noordeinde...

 

 
 

Metamorfose voor nieuwste Q-Park aanwinst: ‘Noordeinde’

Q-Park heeft met de huurovereenkomst voor parkeergarage Noordeinde zijn veertiende parkeervoorziening in Den Haag in gebruik genomen. De komende maanden staat een ingrijpende metamorfose op het programma. Het resultaat daarvan sluit qua kwaliteitsbeleving goed aan bij de ontwikkeling van het bovengelegen Voco-hotel, dat zich op het hogere segment richt. 

Samen met eigenaar UBM Kneuterdijk BV investeert Q-Park in de gastvrijheid en toegankelijkheid van de nu 87 parkeerplaatsen tellende locatie. Zo wordt de capaciteit vergroot naar ca. 100 parkeerplaatsen, worden de openingstijden verruimd naar 24/7 en komt er veel meer verlichting, die bovendien ook nog eens energiezuiniger is.

Het ventilatiesysteem wordt vervangen door een krachtigere, maar ook duurzamere versie. Ook krijgt Q-Park Noordeinde een nieuwe coating op de vloeren, worden de wanden geverfd en wordt er duidelijkere bebording aangebracht. Zo ontstaat een modernere en comfortabele parkeervoorziening.

Tenslotte krijgt Q-Park Noordeinde uitgebreidere betalingsmogelijkheden. De gang langs de betaalautomaat is daarbij overigens niet eens nodig. Afrekenen kan ook door bij het in- en uitrijden de betaalpas tegen de terminal te houden. 

De verbouwing valt samen met de herontwikkeling door de Oostenrijkse ontwikkelaar van het bovengelegen, voormalige bankgebouw aan de Kneuterdijk 8 tot eerste Voco-hotel op het Europese vaste land. Met een monumentale voorgevel uit de jaren 20 van de vorige eeuw en een overweldigend atrium, wordt dit hotel een indrukwekkende ‘high-end’ locatie. Via elk parkeerniveau in Q-Park Noordeinde wordt er een directe toegang naar het hotel gerealiseerd. Daarnaast heeft de parkeergarage voor bezoekers aan het Haagse centrum een verbinding met de winkelstraat Noordeinde.
 

 
 

Nieuws

  • Uitbreiding elektrische laadfaciliteiten: meer gemak en slimme mobiliteit bij Zuidplein
    | Bij Q-Park Zuidplein 1 in Rotterdam hebben Q-Park en Shell uitgebreid naar 28 laadpalen, waarvan vier snelladers. Dit biedt meer (laad)gemak voor de bezoekers en bewoners van het gebied.
    Lees meer
  • Q-Park wint vakprijs voor digitale transformatie in traditionele parkeerwereld
    | Op 28 maart 2024 werden de jaarlijkse Shopping Awards uitgereikt tijdens het Shopping Award Gala. Q-Park is de trotse winnaar van de PostNL Nieuwe technologieën en Innovaties Award. 
    Lees meer
  • Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’
    | De nieuwe parkeergarage maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd, is gelegen aan de boulevard en is daarmee ook Q-Park’s eerste parkeergarage direct aan het strand.
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa