Q-Park en Hermes introduceren Park+Fly Eindhoven

1 oktober 2018 - Q-Park en Hermes introduceren vanaf 1 oktober samen het...

Slim parkeren bij Eindhoven Airport

Q-Park en Hermes introduceren vanaf 1 oktober samen het ‘smart mobility’ concept Park+Fly Eindhoven. Vakantiegangers en zakelijke reizigers parkeren hun auto bij Q-Park Meerhoven gelegen in Winkelcentrum Meerhoven, aan het Meerzand in Eindhoven, en reizen vervolgens binnen enkele minuten met Hermes-lijn 401 naar Eindhoven Airport.

Door vooraf online een combikaart voor bus en parkeerplaats te kopen, zijn reizigers al vanaf 3,52 euro per dag verzekerd van een goede en bovendien één van de goedkoopste parkeermogelijkheden rondom de luchthaven.

De bussen van Hermes stoppen overdag elke tien tot vijftien minuten bij halte Meerrijk (op 150 meter afstand van Q-Park Meerhoven) en brengen de reiziger binnen acht minuten naar Eindhoven Airport. “Reizigers kunnen dankzij deze samenwerking eenvoudig een parkeerplaats boeken met aansluitend een gegarandeerde snelle verplaatsing naar het vliegveld”, legt Dorothé Wennekendonk, Manager Commercie van Hermes uit. “Hierdoor wordt de bereikbaarheid van Eindhoven Airport bevorderd. Bovendien is het ook nog eens een duurzame oplossing.”

Mobiliteitsknooppunten
“Onze klanten combineren steeds vaker verschillende vervoersvormen om van A naar B te reizen”, aldus Mariëlle Velthoven, Head of Sales & Marketing van Q-Park Nederland. “Kwalitatief hoogwaardige parkeerlocaties groeien meer en meer uit tot mobiliteitsknooppunten. Ze zijn niet alleen eindpunt, maar ook een vertrekpunt voor de rest van de reis en maken onderdeel uit van de reisbeleving. Hierin gaat Q-Park steeds meer de samenwerking aan met andere mobiliteitsaanbieders. We vormen één integrale keten, waarbij het ontzorgen van reizigers centraal staat. Park+Fly is daar een goed voorbeeld van.”

Q-Park Meerhoven is gevestigd in winkelcentrum Meerhoven, aan de Meerzand 1, en beschikt over 1.736 parkeerplaatsen. Deze Park + Fly locatie biedt veel voordelen aan haar gasten. Het winkelcentrum kent een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden waar reizigers voor vertrek en na aankomst gebruik van kunnen maken. De Park+Fly tickets kunnen eenvoudig geboekt worden via q-park.nl/parkenfly.

Nieuws

  • Q-Park wint vakprijs voor digitale transformatie in traditionele parkeerwereld
    | Op 28 maart 2024 werden de jaarlijkse Shopping Awards uitgereikt tijdens het Shopping Award Gala. Q-Park is de trotse winnaar van de PostNL Nieuwe technologieën en Innovaties Award. 
    Lees meer
  • Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’
    | De nieuwe parkeergarage maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd, is gelegen aan de boulevard en is daarmee ook Q-Park’s eerste parkeergarage direct aan het strand.
    Lees meer
  • Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer.
    | Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam. 
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa