Q-Park opent 4e parkeergarage op Amsterdamse Zuidas

8 jan 2018 - De parkeergarage telt 357 parkeerplaatsen en heeft op 8 januari 2018...

Partner op het gebied van bereikbaarheid en mobiliteit van de Zuidas

De nieuwe parkeergarage van Q-Park op de Zuidas in Amsterdam krijgt een wel heel bijzondere bovenbuur. Q-Park Ravel is namelijk gebouwd onder één van de voetbalvelden van het volledig te renoveren sportpark ‘Goed Genoeg’ van voetbalvereniging AFC. De parkeergarage telt 357 parkeerplaatsen en heeft op 8 januari 2018 de slagbomen geopend aan de Vivaldistraat.

Q-Park Ravel sluit naadloos aan bij de succesvolle ontwikkeling en de kwalitatief hoogwaardige omgeving van de Zuidas”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland. “Met deze nieuwe parkeergarage en de bestaande Q-Park Mahler, Q-Park Symphony en Q-Park Eurocenter onderstrepen we onze rol als dé partner op het gebied van bereikbaarheid en mobiliteit van de Zuidas. We bieden niet alleen een hele mooie parkeergelegenheid voor AFC-leden en wedstrijdbezoekers, maar bedienen ook het naastgelegen kantoorgebouw Cross Towers; onder andere het hoofdkantoor van EY.”

Q-Park is vanaf het begin de partner geweest voor de ontwikkeling van deze parkeergarage en onderscheidt zich door haar parkeerfaciliteiten goed in te passen in de omgeving en maximaal te laten aansluiten bij de bestemming die parkeerders hebben. Van Haasteren: “We zijn dan ook zeer trots op de bijzondere locatie. Een parkeergarage bouwen onder een voetbalveld doen wij tenslotte ook niet iedere dag.”

Vanzelfsprekend is Q-Park Ravel voorzien van de aller modernste voorzieningen op het gebied van betaalgemak en kent diverse abonnementsvormen om het omliggende bedrijfsleven te ontzorgen. Q-Park Ravel is de 26e parkeerfaciliteit van Q-Park in Amsterdam.

Nieuws

  • Start berging 112 auto’s uit Q-Park parkeergarage naast St. Antonius Ziekenhuis
    | Vandaag start de bergingsoperatie van de volgende 112 auto’s in de Q-Park parkeergarage naast het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.
    Lees meer
  • Parkeren tijdens de Olympische Spelen in Parijs
    | Plan je reis en reserveer online een parkeerplaats in de buurt van de evenementenlocaties bij Q-Park.
    Lees meer
  • Q-Park opent 18e parkeergarage in Rotterdam
    | Met de opening, vandaag, van Q-Park Rijnhaven wordt een belangrijk onderdeel aan de bereikbaarheid van 'de pols van Katendrecht' toegevoegd, en daarmee aan de soepele mobiliteit in de stad.
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa