Proces borgen auto's in parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis

De afgelopen twee weken is hard gewerkt om de bereikbaarheid van het ziekenhuis te garanderen voor bezoekers en medewerkers. Het St. Antonius Ziekenhuis heeft samen met de Gemeente Nieuwegein heel veel werk verzet, waarvoor onze oprechte dank.

Proces borgen auto's in parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis

De afgelopen twee weken is hard gewerkt om de bereikbaarheid van het ziekenhuis te garanderen voor bezoekers en medewerkers. Het St. Antonius Ziekenhuis heeft samen met de Gemeente Nieuwegein heel veel werk verzet, waarvoor onze oprechte dank. Wij beseffen dat het vervelend is dat op dit moment niet direct naast het ziekenhuis geparkeerd kan worden. Q-Park is in overleg met diverse partijen om ook voor de komende periode alternatieven te regelen. Samen doen we er alles aan om het ongemak zo klein mogelijk te houden. De meest actuele informatie over de parkeermogelijkheden vind je bij de veelgestelde vragen op de website van het ziekenhuis. 

De parkeergarage is nog steeds volledig afgesloten voor onderzoek door de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV). Het is voor het achterhalen van de oorzaak belangrijk dat de OVV onafhankelijk en zonder belemmering de feiten kan onderzoeken. Daarom is toegang alleen mogelijk onder strikt toezicht van de gemeente Nieuwegein. Dit geldt ook voor Q-Park medewerkers. Gelukkig konden eigenaren wiens auto in de parkeergarage staat vorige week onder begeleiding waardevolle spullen uit hun auto halen. Dit was alleen mogelijk voor auto’s die op plekken staan die door Bouwtoezicht van de gemeente als niet gevaarlijk worden beschouwd. 

Q-Park heeft op basis van de informatie van de gemeente een plan gemaakt hoe auto’s veilig uit de garage gehaald kunnen worden. In de eerste fase gaat het om de auto’s die op de begane grond geparkeerd staan, op een veilige plek. Dit plan moet goedgekeurd worden door de gemeente. Het plan kan pas in werking worden gezet als de OVV aangeeft dat de parkeergarage betreden mag worden. Als aan alle voorwaarden is voldaan, kan Q-Park de auto’s eruit halen. Ook voor de auto's op de overige verdiepingen komt er een oplossing. 

Wij beseffen dat dit veel vragen oproept en dat iedereen wil weten wanneer zijn of haar auto eruit gehaald wordt. Wij doen ons uiterste best zo snel mogelijk de auto’s eruit te krijgen. Wij zijn hierbij gebonden aan strikte voorwaarden. De veiligheid van alle mensen die betrokken zijn bij het borgen van de auto’s moet immers gegarandeerd zijn. Zodra er meer duidelijk is, worden de eigenaren van de auto’s via e-mail geïnformeerd.  

Voor vragen is de Q-Park Klantenservice bereikbaar via 088 32 95 100 of via klantenservice@q-park.com. 

 

 

Nieuws

 • Eerste 15 auto’s uit parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis gehaald
  | De eerste 15 auto's zijn vandaag uit de Q-Park parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gehaald. Het gaat om auto's die op de begane grond van de parkeergarage staan in een gebied dat door de gemeente Nieuwegein als veilig is aangemerkt.
  Lees meer
 • Met meer reisgemak naar Pinkpop
  | MOJO, Q-Park en Arriva kondigen een nieuwe samenwerking aan voor het vervoer van en naar Pinkpop. Door gebruik te maken van bestaande parkeer- en ov-locaties rondom station Heerlen en station Maastricht, vermindert de filevorming bij de grote parkeerplaatsen van Pinkpop. 
  Lees meer
 • Oorzaak instorten hellingbanen parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis vraagt vervolgonderzoek
  | De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) gaat een aanvullend onderzoek starten naar de oorzaak van het instorten van de hellingbanen van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. De parkeergarage blijft vooralsnog gesloten. 
  Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa