Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer.

Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam. 

Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer

Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam.

De parkeergarage met 497 parkeerplekken is gelegen onder winkelcentrum BoLo, en biedt directe toegang tot supermarkten Vomar en Albert Heijn. Vanuit hier is met de lift het diverse aanbod aan winkels op het plein te bereiken, met onder meer Hema, Xenos, Kruidvat en Super BoLo. Ook beschikt het over fitnessfaciliteiten met zowel een Basic Fit als Trainmore, aangevuld met beauty salons en een variatie aan eetgelegenheden waaronder Ekmecki, Coffee Company, Febo en slagerij Kaddour.

De locatie beperkt zich niet alleen tot parkeergelegenheid voor winkelend publiek, maar fungeert ook als P+R faciliteit voor de gemeente Amsterdam. Voor bezoekers die van buiten de stad komen biedt dit een voordelige parkeermogelijk wanneer zij met het openbaar vervoer van en naar een van de centrumzones reizen. Natuurlijk geven meerdere laadpalen hier ook de optie om auto’s op te laden voor degene die elektrisch rijden.

De nieuwe overeenkomst volgt op een eerdere langdurige huurperiode op deze locatie. De huurovereenkomst tussen Q-Park en Savills IM geeft dan ook een positief signaal naar de locatie in Amsterdam en het winkelcentrum BoLo. 

Nieuws

  • Start berging 112 auto’s uit Q-Park parkeergarage naast St. Antonius Ziekenhuis
    | Vandaag start de bergingsoperatie van de volgende 112 auto’s in de Q-Park parkeergarage naast het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.
    Lees meer
  • Parkeren tijdens de Olympische Spelen in Parijs
    | Plan je reis en reserveer online een parkeerplaats in de buurt van de evenementenlocaties bij Q-Park.
    Lees meer
  • Q-Park opent 18e parkeergarage in Rotterdam
    | Met de opening, vandaag, van Q-Park Rijnhaven wordt een belangrijk onderdeel aan de bereikbaarheid van 'de pols van Katendrecht' toegevoegd, en daarmee aan de soepele mobiliteit in de stad.
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa