Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer.

Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam. 

Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer

Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam.

De parkeergarage met 497 parkeerplekken is gelegen onder winkelcentrum BoLo, en biedt directe toegang tot supermarkten Vomar en Albert Heijn. Vanuit hier is met de lift het diverse aanbod aan winkels op het plein te bereiken, met onder meer Hema, Xenos, Kruidvat en Super BoLo. Ook beschikt het over fitnessfaciliteiten met zowel een Basic Fit als Trainmore, aangevuld met beauty salons en een variatie aan eetgelegenheden waaronder Ekmecki, Coffee Company, Febo en slagerij Kaddour.

De locatie beperkt zich niet alleen tot parkeergelegenheid voor winkelend publiek, maar fungeert ook als P+R faciliteit voor de gemeente Amsterdam. Voor bezoekers die van buiten de stad komen biedt dit een voordelige parkeermogelijk wanneer zij met het openbaar vervoer van en naar een van de centrumzones reizen. Natuurlijk geven meerdere laadpalen hier ook de optie om auto’s op te laden voor degene die elektrisch rijden.

De nieuwe overeenkomst volgt op een eerdere langdurige huurperiode op deze locatie. De huurovereenkomst tussen Q-Park en Savills IM geeft dan ook een positief signaal naar de locatie in Amsterdam en het winkelcentrum BoLo. 

Nieuws

 • Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’
  | De nieuwe parkeergarage maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd, is gelegen aan de boulevard en is daarmee ook Q-Park’s eerste parkeergarage direct aan het strand.
  Lees meer
 • Q-Park en Shell openen eerste Mobility Hub in Den Haag
  | Parkeren, snelladen en verder bewegen in de stad op een elektrische (bak)fiets of scooter met een versie koffie of thee to go is nu wel heel gemakkelijk in Den Haag. Want daar hebben Shell en Q-Park aan de Amsterdamse Veerkade op 18 oktober een eerste Mobility Hub geopend. 
  Lees meer
 • Eerste Q-Park in Haagse Binckhorst
  | Aan het Maanplein in Den Haag heeft Q-Park zijn eerste parkeergarage in de vernieuwende stadswijk Binckhorst geopend.
  Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa