Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer.

Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam. 

Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer

Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam.

De parkeergarage met 497 parkeerplekken is gelegen onder winkelcentrum BoLo, en biedt directe toegang tot supermarkten Vomar en Albert Heijn. Vanuit hier is met de lift het diverse aanbod aan winkels op het plein te bereiken, met onder meer Hema, Xenos, Kruidvat en Super BoLo. Ook beschikt het over fitnessfaciliteiten met zowel een Basic Fit als Trainmore, aangevuld met beauty salons en een variatie aan eetgelegenheden waaronder Ekmecki, Coffee Company, Febo en slagerij Kaddour.

De locatie beperkt zich niet alleen tot parkeergelegenheid voor winkelend publiek, maar fungeert ook als P+R faciliteit voor de gemeente Amsterdam. Voor bezoekers die van buiten de stad komen biedt dit een voordelige parkeermogelijk wanneer zij met het openbaar vervoer van en naar een van de centrumzones reizen. Natuurlijk geven meerdere laadpalen hier ook de optie om auto’s op te laden voor degene die elektrisch rijden.

De nieuwe overeenkomst volgt op een eerdere langdurige huurperiode op deze locatie. De huurovereenkomst tussen Q-Park en Savills IM geeft dan ook een positief signaal naar de locatie in Amsterdam en het winkelcentrum BoLo. 

Nieuws

 • Hellingbanen parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis ingestort.
  | Gisteravond stortten de hellingbanen in van de parkeergarage Q-Park St. Antonius Ziekenhuis bij het gelijknamige ziekenhuis in Nieuwegein. De oorzaak hiervan is nog onbekend. 
  Lees meer
 • Uitbreiding elektrische laadfaciliteiten: meer gemak en slimme mobiliteit bij Zuidplein
  | Bij Q-Park Zuidplein 1 in Rotterdam heeft Q-Park uitgebreid naar 28 laadpalen, waarvan vier snelladers. Dit biedt meer (laad)gemak voor de bezoekers en bewoners van het gebied.
  Lees meer
 • Q-Park wint vakprijs voor digitale transformatie in traditionele parkeerwereld
  | Op 28 maart 2024 werden de jaarlijkse Shopping Awards uitgereikt tijdens het Shopping Award Gala. Q-Park is de trotse winnaar van de PostNL Nieuwe technologieën en Innovaties Award. 
  Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa