Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplein in Amersfoort

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed N.V. (verder: Altera) heeft onlangs de overeenkomst met Q-Park voor de parkeergarage onder het Sint Jorisplein in Amersfoort langdurig verlengd.

Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplein in Amersfoort

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed N.V. (verder: Altera) heeft onlangs de overeenkomst met Q-Park voor de parkeergarage onder het Sint Jorisplein in Amersfoort langdurig verlengd. De parkeergarage telt 444 plekken, heeft een oplaadcapaciteit voor elektrische auto’s en biedt in de toekomst ook deelauto’s aan. De parkeergarage is hét bronpunt van het centrum van Amersfoort en kent daardoor een hoge bezettingsgraad.  

Erwin Wessels, CIO Altera: “Wij zijn blij dat Q-Park zich voor lange tijd committeert aan het centrum van Amersfoort en het Sint Jorisplein. Het bevestigt de aantrekkelijkheid van deze parkeergarage in de bruisende binnenstad. Mede door de verlenging kan Q-Park nu investeren in meer oplaadpunten en deelauto’s, wat bijdraagt aan de verdere verduurzaming van dit winkelcentrum.”

Over Sint Jorisplein

Winkelcentrum Sint Jorisplein is een binnenstedelijk winkelcentrum dat hét startpunt is voor een dagje winkelen in het historische centrum van Amersfoort. Het ligt op loopafstand van het centraal station en diverse haltes van het openbaar vervoer en de Q-Park onder het plein voor de winkels. Het centrum bestaat uit 34 winkelunits met onder andere formules als H&M, Sting en C&A. 

Nieuws

 • Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’
  | De nieuwe parkeergarage maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd, is gelegen aan de boulevard en is daarmee ook Q-Park’s eerste parkeergarage direct aan het strand.
  Lees meer
 • Q-Park tekent een langdurige huurovereenkomst met Savills IM voor Parkeergarage Q-Park Bos en Lommer.
  | Q-Park Nederland behoudt haar positie in Bos en Lommer door een langdurige huurovereenkomst aan te gaan met Savills Investment Management voor de parkeergarage van winkelcentrum BoLo Amsterdam. 
  Lees meer
 • Q-Park en Shell openen eerste Mobility Hub in Den Haag
  | Parkeren, snelladen en verder bewegen in de stad op een elektrische (bak)fiets of scooter met een versie koffie of thee to go is nu wel heel gemakkelijk in Den Haag. Want daar hebben Shell en Q-Park aan de Amsterdamse Veerkade op 18 oktober een eerste Mobility Hub geopend. 
  Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa