Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplein in Amersfoort

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed N.V. (verder: Altera) heeft onlangs de overeenkomst met Q-Park voor de parkeergarage onder het Sint Jorisplein in Amersfoort langdurig verlengd.

Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplein in Amersfoort

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed N.V. (verder: Altera) heeft onlangs de overeenkomst met Q-Park voor de parkeergarage onder het Sint Jorisplein in Amersfoort langdurig verlengd. De parkeergarage telt 444 plekken, heeft een oplaadcapaciteit voor elektrische auto’s en biedt in de toekomst ook deelauto’s aan. De parkeergarage is hét bronpunt van het centrum van Amersfoort en kent daardoor een hoge bezettingsgraad.  

Erwin Wessels, CIO Altera: “Wij zijn blij dat Q-Park zich voor lange tijd committeert aan het centrum van Amersfoort en het Sint Jorisplein. Het bevestigt de aantrekkelijkheid van deze parkeergarage in de bruisende binnenstad. Mede door de verlenging kan Q-Park nu investeren in meer oplaadpunten en deelauto’s, wat bijdraagt aan de verdere verduurzaming van dit winkelcentrum.”

Over Sint Jorisplein

Winkelcentrum Sint Jorisplein is een binnenstedelijk winkelcentrum dat hét startpunt is voor een dagje winkelen in het historische centrum van Amersfoort. Het ligt op loopafstand van het centraal station en diverse haltes van het openbaar vervoer en de Q-Park onder het plein voor de winkels. Het centrum bestaat uit 34 winkelunits met onder andere formules als H&M, Sting en C&A. 

Nieuws

 • Eerste 15 auto’s uit parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis gehaald
  | De eerste 15 auto's zijn vandaag uit de Q-Park parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gehaald. Het gaat om auto's die op de begane grond van de parkeergarage staan in een gebied dat door de gemeente Nieuwegein als veilig is aangemerkt.
  Lees meer
 • Met meer reisgemak naar Pinkpop
  | MOJO, Q-Park en Arriva kondigen een nieuwe samenwerking aan voor het vervoer van en naar Pinkpop. Door gebruik te maken van bestaande parkeer- en ov-locaties rondom station Heerlen en station Maastricht, vermindert de filevorming bij de grote parkeerplaatsen van Pinkpop. 
  Lees meer
 • Oorzaak instorten hellingbanen parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis vraagt vervolgonderzoek
  | De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) gaat een aanvullend onderzoek starten naar de oorzaak van het instorten van de hellingbanen van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. De parkeergarage blijft vooralsnog gesloten. 
  Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa