Parkeren Alkmaar

Parkeren Alkmaar

Dit is de kaasstad van Nederland, met zijn bruisende, door grachten omringde centrum dat wekelijks wordt omgetoverd tot de wereldberoemde kaasmarkt. Wil jij hier een dagje deel van zijn? Neem dan de auto, parkeren doe je gemakkelijk in een van onze parkeergarages in het centrum van Alkmaar, zodat je binnen enkele minuten kazen staat te proeven op de markt.

Bekijk alle parkeergarages in Alkmaar

Wat te doen in Alkmaar

Het feit dat je in Alkmaar rondloopt, bewijst alvast dat je een lekkerbek bent. Nadat je je tegoed hebt gedaan aan kazen op de kaasmarkt loop je met zo’n gele bol onder je arm door naar het Hollands Kaasmuseum, waar je alles leert over het tot stand komen van jouw favoriete broodbeleg. Spoel je graag door met een goudkleurig drankje? Dat kan je doen op een terrasje met een fris biertje in je hand, of je maakt er een leerrijke ervaring van door een bezoek te brengen aan het Nationaal Biermuseum.

Wil je je portemonnee wat lichter maken, ga dan naar de Langestraat en leef je uit in karakteristieke boetiekjes en tweedehandswinkels. Vergeet niet even stil te staan bij de vijftig lichtgevende tegeltjes, die je alles vertellen over de rijke historie van de stad. Zoek rust op in enkele van de pittoreske hofjes van Alkmaar, of geniet van het gevoel van gras tussen je tenen in het stadspark Alkmaarderhout. Wil je je echt honderden kilometers van de stad wanen? Huur dan een kano en verken het bijzondere natuurgebied de Eilandspolder.

Parkeren bij Q-Park in Alkmaar

Je rijdt van thuis helemaal met de auto naar Alkmaar, gelukkig hoef je je daar geen zorgen te maken om een parkeerplaats. Parkeren in Alkmaar is immers gemakkelijk dankzij de vele parkeerplaatsen van Q-Park. Wanneer je naar huis gaat maakt ook niet uit, want onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Alkmaar

  • Onze parkeergarages zijn centraal gelegen en eenvoudig te bereiken.
  • Het maakt niet uit hoe laat je weer naar huis gaat, want al onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.
  • Altijd een parkeerplaats in Alkmaar gegarandeerd.
  • Parkeren in Alkmaar is gemakkelijk, bij al onze parkeergarages is het eenvoudig in- en uitrijden.