Parkeren Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch

Parkeergarage Den Bosch

Alle parkeergarages in Den Bosch

5
  • Neem via de intercom in de parkeergarage contact op met onze Q-Park Control Room. Ervaren medewerkers, die 24/7 bereikbaar zijn, helpen je graag weer op weg.
  • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
  • Download de Q-Park app en log in met je My Q-Park account. Je kunt nu direct je kenteken aan je parkeerproduct koppelen. Heb je een kenteken toegevoegd? Dan opent de slagboom vanaf nu automatisch op basis van je kenteken. Je hebt dus geen pas meer nodig! De loopdeuren open je met de QR code in de app. 

    Let op: Dit geldt niet voor de P+R terreinen van Q-Park.

  • Als je een abonnement hebt in Eindhoven of Limburg dan kun je parkeren op kenteken. Je voert je kenteken op in de nieuwe Q-Park app. Meer informatie vind je hier. 
  • Waarschijnlijk maak je nog gebruik van de oude app. Om te kunnen parkeren op kenteken moet je de nieuwe app downloaden in de App Store of Play Store. Maak je wel gebruik van de nieuwe Q-Park app en kun je nog steeds geen kenteken toevoegen, neem dan contact op met de klantenservice
Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:

Den Bosch

Parkeren Den Bosch

Parkeren Den Bosch

De hoofdstad van Noord-Brabant is een van de oudste steden van Nederland, maar als je die eeuwenoude gebouwen binnenwandelt, wordt je omringd door hippe en vernieuwende concepten. Je vaart in een fluisterbootje door het middeleeuwse waterstelsel, beklimt de trappen van de Sint Janskathedraal en maakt kennis met de kunst van Jeroen Bosch. Neem daar nog een Bossche Bol van Jan de Groot bij en je dag is helemaal compleet. Ga je met de auto naar Den Bosch? Dan kun je rekenen op onze goed bereikbare parkeergarages midden in het centrum.

Bekijk alle parkeergarages in Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch

Parkeer je auto in het centrum van Den Bosch of aan de rand van de stad op een P+R terrein en begin aan jouw ontdekkingstocht door de stad. De oude stadsmuren beschermden Den Bosch jarenlang tegen dreigende vijanden en het omliggende water, hierdoor staan veel eeuwenoude monumenten nog steeds overeind. Daarvan ben je getuige als je de 220 treden van de Sint Janskathedraal beklimt. Tijdens de tocht bewonder je mystieke figuren die de kathedraal omringen en binnen hoor je de kerkklokken luiden. Andere monumenten uit de Middeleeuwen zijn in een modern jasje gestoken, zoals de Oude Verkadefabriek en de Tramkade, waar kunst, muziek, eten en drinken samenkomen. 

De grote trots van de stad is de kunst van Jeroen Bosch. Karakters en fragmenten uit zijn vreemde, fascinerende schilderijen vind je in alle vormen en maten verspreid over de hele stad; verstopt in parken, geplakt op de ramen of tentoongesteld in het midden van de straat. Je buik vol van kunst en cultuur? In Den Bosch ben je ook aan het juiste adres voor een lekker dagje shoppen of genieten op de vele terrassen die de stad rijk is. Na een vermoeiende dag wandel je terug naar de auto en rijd je zonder problemen naar huis.

Parkeren bij Q-Park in Den Bosch

Wil je graag een goedkope parkeerplaats aan de rand van de stad? Of parkeer je liever midden in het oude stadscentrum om van daaruit naar monumenten en musea te wandelen? Q-Park heeft voor iedereen wat wils!

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa