Parkeren Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch

Parkeergarage Den Bosch

Alle parkeergarages in Den Bosch

5
 • De meeste Q-Park parkeergarages zijn 24/7 geopend. Kijk voor de zekerheid altijd op de pagina van de parkeergarage waar jij wilt parkeren.
 • Op de website staan per parkeergarage de op dit moment geldende tarieven vermeld.
 • Een dagtarief staat gelijk aan 24 uur, dit gaat in op het moment dat je inrijdt. Op sommige locaties kan dit afwijken, dit staat specifiek vermeld op de locatiepagina. Rijd je bijvoorbeeld in om 15:00 uur, dan geldt het maximale dagtarief tot 15:00 uur de volgende dag.
 • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
 • Je kunt vooraf gemakkelijk een parkeerplaats reserveren door naar onze homepage te gaan. Hier vul je je stad naar keuze in, gevolgd door de gewenste datum en tijdstip. Alle opties inclusief de prijzen worden voor je gefilterd zodat jij de beste deal kan vinden die bij jou past.

  Let op: Het is nog niet mogelijk om bij alle Q-Park parkeergarages te reserveren.

   

Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Parkeren Den Bosch

Parkeren Den Bosch

De hoofdstad van Noord-Brabant is een van de oudste steden van Nederland, maar als je die eeuwenoude gebouwen binnenwandelt, wordt je omringd door hippe en vernieuwende concepten. Je vaart in een fluisterbootje door het middeleeuwse waterstelsel, beklimt de trappen van de Sint Janskathedraal en maakt kennis met de kunst van Jeroen Bosch. Neem daar nog een Bossche Bol van Jan de Groot bij en je dag is helemaal compleet. Ga je met de auto naar Den Bosch? Dan kun je rekenen op onze goed bereikbare parkeergarages midden in het centrum.

Bekijk alle parkeergarages in Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch

Parkeer je auto in het centrum van Den Bosch of aan de rand van de stad op een P+R terrein en begin aan jouw ontdekkingstocht door de stad. De oude stadsmuren beschermden Den Bosch jarenlang tegen dreigende vijanden en het omliggende water, hierdoor staan veel eeuwenoude monumenten nog steeds overeind. Daarvan ben je getuige als je de 220 treden van de Sint Janskathedraal beklimt. Tijdens de tocht bewonder je mystieke figuren die de kathedraal omringen en binnen hoor je de kerkklokken luiden. Andere monumenten uit de Middeleeuwen zijn in een modern jasje gestoken, zoals de Oude Verkadefabriek en de Tramkade, waar kunst, muziek, eten en drinken samenkomen. 

De grote trots van de stad is de kunst van Jeroen Bosch. Karakters en fragmenten uit zijn vreemde, fascinerende schilderijen vind je in alle vormen en maten verspreid over de hele stad; verstopt in parken, geplakt op de ramen of tentoongesteld in het midden van de straat. Je buik vol van kunst en cultuur? In Den Bosch ben je ook aan het juiste adres voor een lekker dagje shoppen of genieten op de vele terrassen die de stad rijk is. Na een vermoeiende dag wandel je terug naar de auto en rijd je zonder problemen naar huis.

Parkeren bij Q-Park in Den Bosch

Wil je graag een goedkope parkeerplaats aan de rand van de stad? Of parkeer je liever midden in het oude stadscentrum om van daaruit naar monumenten en musea te wandelen? Q-Park heeft voor iedereen wat wils!

De voordelen van Q-Park

 • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
 • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
 • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa