Parkeren Groningen

Parkeren Groningen

Groningen bruist en verrast. Dit komt niet alleen door de oude universiteit, met duizenden studenten van overal ter wereld. Ook talloze vernieuwende concepten zorgen voor een altijd veranderend stadslandschap. Historische gebouwen vertellen over het rijke verleden van de stad en vlak buiten de stadsmuren liggen enkele schatten der natuur. Ga je met de auto naar Groningen? Parkeer dan in een van de parkeergarages van Q-Park, en de wereld van Groningen gaat voor je open. 

Bekijk alle parkeergarages in Groningen

Wat te doen in Groningen

De iconische Martinitoren herinnert aan de Gouden Eeuw, toen Groningen een belangrijk handelscentrum was. Beklim de meer dan 500 jaar oude toren, die door Groningers ook wel D’Olle Grieze genoemd wordt, en bewonder de stad vanaf meer dan 97 meter hoogte. Voor meer cultuur ga je naar het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het boegbeeld van bijzondere architectuur of het Prinsenhof met zijn prachtige renaissancetuin.

Op de Vismarkt struin je langs fruit-, brood- en groentestalletjes en met een beetje geluk is er een antiek- of boekenmarkt. In de vele conceptstores en vintage boetiekjes die het centrum rijk is, wordt het al helemaal moeilijk om je portemonnee op zak te houden. Zin in een concert, voorstelling of een pop-evenement? Bezoek dan de Oosterpoort! Heb je genoeg van de drukte van de stad? Kies dan voor een boottocht. Vanaf het water ziet alles er anders uit. Laat je lekker meevoeren over het water om Groningen eens van een hele andere kant zien. Hoe jouw ontdekkingstocht ook verloopt, er is altijd wel een parkeergarage van Q-Park in de buurt.

Parkeren bij Q-Park in Groningen

Er is zoveel te zien en te doen, dat je soms niet weet waar te beginnen. Maar dat maakt niet uit. Verandert je plan? Dan neem je gewoon de auto mee naar de volgende bestemming, want een parkeergarage van Q-Park is nooit ver weg. 

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend