Parkeren Heerlen

Heerlen is een stad vol verrassingen. Een groot openluchtmuseum met een levendig centrum en een rijke geschiedenis. Ga met de auto naar Heerlen om te parkeren op een van de vele parkeerplaatsen van Q-Park, in het centrum of aan de rand van de stad.

 

Bekijk alle parkeergarages in Heerlen

Wat te doen in Heerlen

Parkeren in Heerlen is zo gebeurd, zoek een parkeergarage in het centrum en wandel binnen twee minuten langs de straten vol street-art. Het is wel belangrijk je ogen goed open te houden, street-art is er niet enkel in de klassieke vorm van graffiti op metershoge gebouwen, soms bestaat het uit kleine beeltenissen in openbare ruimtes waar de onoplettende bezoeker zo voorbij zou lopen. Vooral als je over de vijf pleintjes loopt, het Wilhelminaplein, Betaplein, Schelmenhofje, Mornehoek en Luciushof, lijkt de stad te veranderen in een groot openluchtmuseum.
 
Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit in Heerlen. Als ze niet komen voor festivals en culturele evenementen als Cultura Nova, International Breakdance Event en Park City Live, dan is het wel voor een theater in de Limburgzaal of een popconcert in de Nieuwe Nor.
De 5000 jaar oude geschiedenis van de stad ontdek je in het Thermenmuseu, het best bewaarde Romeinse gebouw van Nederland. Ervaar het verhaal van de mijnwerkers die Heerlen groot maakten in het Mijnmuseum, of dwaal door de 18e -eeuwse zalen en donkere kerkers van kasteel Hoensbroek. 

Parkeren bij Q-Park in Heerlen

Rijd met de auto naar Heerlen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vertrektijden van bussen en treinen. Om te parkeren in Heerlen hoef je alleen maar op zoek te gaan naar het herkenbare, vertrouwde logo van Q-Park. Zet je auto in een goed bereikbare parkeergarage middenin het centrum of net een goedkope parkeerplaats aan de rand van de stad, en begeef je op jouw manier naar je bestemming.

De voordelen van Q-Park

  • De parkeergarages Van Q-Park zijn centraal gelegen en eenvoudig te bereiken.
  • In al onze parkeergarages is het eenvoudig in- en uitrijden.
  • Altijd een parkeerplaats in Heerlen gegarandeerd!
  • Je gaat naar huis wanneer je wilt, want onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.