cars-background

Parkeeroplossingen voor ontwikkelaars

Op zoek naar een passende parkeeroplossing voor jouw project? Van parkeermogelijkheden voor toekomstige bewoners tot complete garages: wij ontzorgen je helemaal.
Reserveringsovereenkomst voor gemeenten Als ontwikkelaar krijg je van de gemeente een parkeernorm. Dat los je op door bepaalde parkeerafspraken met ons te maken. Die leggen we dan vast in een reserveringsovereenkomst.
 
Parkeren voor bewoners of huurders Jij wil gewoon lekker bouwen. Dat snappen we, dus helpen we je graag met het parkeerstuk voor de bewoners of huurders van je project. Bijvoorbeeld met een handige webpagina waarop ze een parkeerplek kunnen aanvragen.
 
Bestaande parkeerruimte gebruiken De parkeernorm kun je invullen door zelf de parkeerruimte te regelen. Maar dat is vaak kostbaar. En lastig als je niet precies weet hoeveel mensen willen parkeren. Daarom stellen we bestaande parkeerruimte voor je beschikbaar. Altijd met duidelijke afspraken, bijvoorbeeld over afschalen als er minder parkeerbehoefte is dan verwacht. Hartstikke flexibel dus.
Altijd een garage in de buurt Heb je tijdens de bouw te maken met parkeernormering? Met meer dan 300 Q-Park garages door heel Nederland is er altijd wel eentje bij jouw project in de buurt. 

Dit biedt Q-Park nog meer

Benieuwd wat we voor jouw bewoners of huurders kunnen doen?
Q-Park is als marktleider in slimme parkeeroplossingen dé partner voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Neem contact op met een van onze specialisten.
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa