cars-background

Groeiende behoefte aan groene parkeeroplossingen

Dat we massaal voor auto’s kiezen, is natuurlijk niet gek: je kunt ermee gaan en staan waar je wilt. Bovendien worden auto’s groener én goedkoper. En dankzij nieuwe technologie zijn ze ook nog prettiger om in te rijden. Het betekent ook dat de behoefte aan goede, groene parkeeroplossingen groeit. 
10 jaar opladen in de garage

We maken parkeergarages aantrekkelijker. Wat als je er niet alleen je auto kwijt kan, maar deze ook gelijk kunt opladen? Dat maakten we 10 jaar geleden al mogelijk. Toen installeerden we de allereerste laadpalen in onze garages. Sindsdien plaatsten we met Shell Recharge Solutions 1.000 laadpalen. En we zitten niet stil. Dit aantal wordt de komende twee jaar uitgebreid naar ongeveer 1.400 stuks waarvan een deel snelladers.

Slim met stroom

Opladen kost stroom. Daarom gaan we er zuinig mee om. Denk aan zonnepanelen op de daken en LED-lampen met detectiesensoren aan de plafonds. Volledig energieneutraal. De energie die we overhouden? Die leveren we terug. Zo transformeren we parkeergarages tot de groene batterijen van de stad.

Waar kan ik laden? Bekijk hier in welke Q-Park parkeergarages oplaadpunten aanwezig zijn. Voor het opladen van je elektrische auto geldt het tarief dat de aanbieder van je laadpas hanteert.

 

Zoek een laadpunt

Samenwerking met Shell

We zoeken verbinding met anderen. Partners met slagkracht, net als wij. Want als grote spelers hun krachten bundelen krijgen we veel voor elkaar. En dat is de enige manier voorwaarts.

 

Lees meer over de samenwerking met Shell


Wist je dat...

Q-Park Mahler ons grootste laadpark is? Deze parkeergarage op de Amsterdamse Zuidas telt 80 laadpalen. Een gedeelte hiervan is geplaatst in de premiumzone die alleen toegankelijk is voor vaste gebruikers van de parkeergarage. Elektrische oplaadcapaciteit is een dienst die we heel graag aanbieden aan onze klanten. 

 

Ook interessant voor jou

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa