cars-background

Q-Park houdt de wereld in beweging

De auto blijft favoriet om onszelf te verplaatsen. Dat heeft voordelen: je kunt gaan en staan waar je wil. En nadelen: uitstoot, meer verkeer en minder publieke ruimte. Hoog tijd voor structurele oplossingen dus. Hoe passen we de auto op een duurzame manier in onze leefomgeving in? Zonder in te leveren op mobiliteit?
 
Mobiliteitshubs met Shell

In Den Haag, Rotterdam en Maastricht gaan wij samen met Shell Mobility Hubs verder uitbouwen. Parkeren en elektrisch (snel)laden worden slim met bestaande en nieuwe elementen gecombineerd. Zonder extra ruimte van de stad te vragen. De veranderende behoeftes van de klant staan hierbij centraal.

 

Lees meer over deze samenwerking

Slimme mobiliteitsoplossingen

Een fijne, leefbare stad. Dat willen we allemaal. Liefst zonder in te leveren op bereikbaarheid. De oplossing? Slimme mobiliteitsoplossingen. Samen met Shell zorgen we in grote steden voor Mobility Hubs. 

Bekijk de video

Park + Fly met Connexxion

Q-Park Spaarne Gasthuis is een parkeergarage in Hoofddorp en wordt vooral gebruikt door medewerkers en bezoekers van het ziekenhuis. Maar wat bleek? Er waren steeds veel lege plekken. En daar zagen we een kans, want deze garage ligt in de buurt van Schiphol. Dus klopten we aan bij Connexxion. Hun bussen stoppen namelijk voor de parkeergarage en brengen de reiziger binnen 12 minuten naar de vertrekhal. Met deze samenwerking helpen we mensen zorgeloos op weg, verbeteren de bereikbaarheid van Schiphol en optimaliseren de bezetting van de parkeergarage én de bus. Win-win-win.

 

Lees meer over deze samenwerking

P+R oplossingen met de NS

Steeds meer mensen kiezen voor de trein om tot het hartje van de stad te komen. Hierbij is een snelle, makkelijke overstap van auto op trein steeds belangrijker. Dat maken we mogelijk met hubs bij stations. Inmiddels werken we al meer dan 15 jaar samen met NS. Wij beheren 53 P+R terreinen met in totaal zo’n 10.000 parkeerplaatsen. 

 

Lees meer over deze samenwerking

De uitbreiding van Madurodam met HTM

Madurodam heeft de ambitie om te groeien. Maar er is een obstakel: hun beperkte parkeermogelijkheden. Tijdens piekmomenten is hun eigen parkeerplaats namelijk al heel snel vol. Wij boden hulp, samen met HTM. Op drukke dagen bieden wij de extra parkeerplekken die Madurodam nodig heeft. Bezoekers pakken vanaf daar de tram en staan binnen 5 haltes in het park.

 

Bekijk dit product

Park + Beach met HTM

Een dagje strand: heerlijk. Minder heerlijk: een stad vol files. Een grote uitdaging voor de gemeente Den Haag. Eentje die een passende oplossing vraagt. Die vonden we door samen te werken met HTM. Strandgangers reserveren nu een parkeerplek online, parkeren in een van onze garages in Den Haag en pakken de tram of HTM-fiets naar strand Scheveningen. Zo ontzorgen we reiziger én gemeente.

 

 

Bekijk dit product

Ook interessant voor jou

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa