Parkeren Den Bosch

Parkeren Den Bosch

Parkeren Den Bosch

Bezoekt u met de auto Den Bosch en zoekt u een goede parkeerplaats op loopafstand van het centrum? Dan is een parkeergarage de beste oplossing. Bij Q-Park parkeert u uw auto ruim en comfortabel. We bieden u nette parkeergarages voorzien van alle gemakken. Zo kunt u zonder zorgen een dagje op stap in Den Bosch.

Parkeergarages Den Bosch

Gaat u naar een evenement en wilt u parkeren in het centrum van Den Bosch? Dan is Q-Park de beste keuze. Onze parkeergarages zitten dichtbij grote publiekstrekkers. Bij Q-Park kunt u zorgeloos in én uit kunt rijden. U vindt er kwaliteit en comfort.

 

Points of interest
Wie naar Den Bosch gaat met de auto kan bij Q-Park parkeren in het centrum, bij winkelcentrum Arena, in het Museumkwartier en nabij het Centraal Station Den Bosch. Dankzij onze gunstige ligging bent u verzekerd van een parkeerplaats in de buurt.

 

Bij een bezoek aan Den Bosch mag de Sint Jan aan de Parade eigenlijk niet ontbreken. De kathedraal telt binnen en buiten meer dan 6000 beelden en 96 luchtboogfiguren. Daarmee is het een van de mooiste rijksmonumenten van Nederland. Bij het Mariabeeld in de Mariakapel branden dagelijks duizenden kaarsjes van bezoekers of gelovigen.

 

De historische binnenstad van Den Bosch kunt u op een bijzondere manier ontdekken met een rondvaart over de Binnendieze. De vaarroute (‘s winters gesloten) loopt onder en door de stad via eeuwenoude waterlopen binnen de oude stadsmuren van Den Bosch.

 

Kunstliefhebbers kunnen in Den Bosch terecht in het Museumkwartier waar twee musea onder één dak zijn gehuisvest: Het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Uitgaan in Den Bosch kan op de Parade, op de Markt of in het pittoreske Uilenburg. Q-Park zit in de buurt met diverse parkeergarages.

 

Wilt u winkelen in Den Bosch? Vanuit winkelcentrum Arena heeft een goed vertrekpunt. U parkeert er op 1 minuut lopen bij Q-Park Arena of Q-Park Tolbrug. Op loopafstand vindt u ook de knusse Markt. Met vele historische panden, terrassen, schilderachtige zijstraatjes en een grote warenmarkt op dinsdag en zaterdag. Sluit uw dag af met een echte Bossche traditie: een Bossche Bol van Jan de Groot. Volg gewoon uw neus (en de rij) bij de bakkerij aan de Stationsstraat.

Diensten Q-Park Den Bosch

Zoekt u ruime parkeergarages met goede voorzieningen? Parkeren in Den Bosch begint bij Q-Park. U krijgt er kwaliteit en comfort. Elke parkeergarage biedt diverse betaalmogelijkheden. Bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten zijn we 24/7 open. Diverse Q-Park locaties zijn uitgerust met mobiele netwerken en elektrische oplaadpunten.

U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Den Bosch weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Den Bosch

Stad:
Den Bosch
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)