Parkeren Gouda

Parkeren Gouda

Parkeren Gouda

 

U wilt parkeren in Gouda? Dan is het goed om te weten dat Q-Park op twee plaatsen in het centrum van Gouda zit: Q-Park Nieuwe Markt en Q-Park Bolwerk. Twee moderne garages met comfortabele en ruime parkeerplekken.

Parkeergarages Gouda

Uw dagje winkelen, avondje uit of een bezoek aan de wereldberoemde Kaasmarkt in Gouda begint bij een goede parkeerplaats. U kunt bij Q-Park parkeren in de buurt van onder meer de Goudse Waag, Museum Gouda en Het Verzetsmuseum Zuid-Holland.

Q-Park zorgt ervoor dat u dichtbij alle bezienswaardigheden in Gouda kunt parkeren. Maar wat moet u eigenlijk gezien hebben in Gouda?

De kaasmarkt in Gouda is in elk geval wereldberoemd. Elke donderdagochtend van april tot en met augustus kunt u dit spectaculaire historisch schouwspel aanschouwen. Op prillen voeren handelaren hun kazen af aan. En u kunt er getuige zijn van het ouderwetse handjeklap.

Vroeger vond dat tafereel plaats in de Goudse Waag. Daar werden ook de kazen gewogen en verhandeld. De Goudse Waag huisvest tegenwoordig het kaas- en ambachtenmuseum. Parkeren kan dichtbij de Kaasmarkt. Bijvoorbeeld bij Q-Park Nieuwe Markt, maar ook bij Q-Park Bolwerk. Beide op loopafstand.

Verzetsmuseum Zuid-Holland en Museum Gouda zijn grote publiekstrekkers van Gouda. Of u nu kiest voor een dagje cultuur happen of ontspannen in de fraaie Spa Gouda, een parkeergarage van Q-Park is uw vertrouwde vertrekpunt. Onze parkeergarages vindt u op een paar minuutjes wandelen van hartje Gouda met onder meer de Goudse Schouwburg en het prachtige, aan de Gouwe gelegen, Best Western Plus City Hotel.

Wilt u dichtbij het winkelgebied parkeren? Ga dan naar: Q-Park Nieuwe Markt en Q-Park Bolwerk.

Parkeren bij evenementen in Gouda


Parkeren Gouda bij Kaarslicht - 15 december

Parkeren Gouda bij Kaarslicht - 15 december

Het meest sfeervolle event van het jaar in Gouda is Gouda bij Kaarslicht. Bekijk hier waar u het beste in Gouda centrum kunt parkeren.
Lees verder >

Diensten Q-Park Gouda

Gaat u naar Gouda en wilt u goed parkeren? Kies dan voor Q-Park. Parkeren in Gouda bij Q-Park betekent parkeren in ruime parkeergarages met comfortabele voorzieningen.

Q-Park biedt u in Gouda diverse mogelijkheden voor parkeren. Onze parkeergarages zijn kwalitatief goed. U vindt er diverse betaalmogelijkheden. Zo kunt u zorgeloos in én uit rijden. Diverse Q-Park locaties zijn uitgerust met mobiele netwerken. We zijn bijna overal 24/7 open.

U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Gouda weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Gouda

Stad:
Gouda
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Gouda: