Parkeren Groningen

Parkeren Groningen

Parkeren Groningen

Je auto parkeren in Groningen? Dat kan bij Q-Park op vele plekken in het centrum van de stad. Onze parkeergarages zijn goed bereikbaar. U kunt er makkelijk en snel in- en uitrijden.

 

  > Reserveer een parkeerplaats in Groningen De voordelen
  • Zeker van een parkeerplaats.
  • 24/7 in- en uitrijden.
  • Eenvoudig betalen met iDeal, Mastercard of Visa.

Parkeergarages Groningen

De stad Groningen is een bezoekje meer dan waard. Wie dichtbij zijn bestemming wil parkeren in Groningen komt bij Q-Park uit. Deze parkeergarages zitten op loopafstand van de grote publiekstrekkers en nabij het Station Groningen. Q-Park parkeergarages zijn gunstig gelegen nabij winkels, uitgaansgebieden en in het zakelijke centrum.

Parkeren in Groningen, in het centrum, bij het Groninger Museum, de Martinitoren op de Grote Markt, in de Poelestraat of op het Poeleplein? Bij Q-Park kunt u altijd rekenen op een nette parkeerplaats in de buurt. Q-Park parkeergarages bieden kwaliteit en comfort.

Wat u gezien moet hebben in Groningen is De Martinitoren. Met bijna 100 meter hoogte is het een letterlijk hoogtepunt. De toren van de Martinikerk is bijna het hele jaar open voor rondleidingen. U vindt de toren aan de Grote Markt. De markt is ook het decor voor het stadhuis, een statig pand uit 1810 en een geliefde trouwlocatie.

Genieten van het avond- en nachtleven in Groningen doet u op de Grote Markt, op het Poeleplein of in de Poelestraat. U vindt er vele gezellige terrassen en horecazaken. Op loopafstand zitten de parkeergarages: Q-Park Ossenmarkt of Q-Park Rademarkt. U wilt een gezellige avond uit in Groningen? Bezoek dan ook eens het muziekcentrum en theater de Oosterpoort. U parkeert bij Q-Park Oosterpoort zelfs voor slechts €10,- per dag.

Liefhebbers van hedendaagse kunst en cultuur gaan in Groningen naar het Groninger Museum. Wilt u parkeren dichtbij het Groninger Museum? Ga dan naar Q-Park Museum Centrum. Op grotere loopafstand, maar iets voordeliger parkeren kunt u bij P+R Hoofdstation bij Station Groningen.


Diensten Q-Park Groningen

Een dagje op pad in Groningen begint met parkeren bij Q-Park. Het zijn ruime en nette parkeergarages met goede voorzieningen. U vindt er diverse betaalmogelijkheden, waaronder betalen met Maestro pas (ook op P+R). Bij Q-Park Rademarkt, Q-Park Ossenmarkt en Q-Park Westerhaven kunt u zelfs uw parkeerplaats vooraf online reserveren. De locaties zijn uitgerust met elektrische oplaadpunten. Bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten zijn 24/7 open.
U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Groningen weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Groningen

Stad:
Groningen
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)