cars-background

Jouw duurzame parkeerpartner

Parkeren gaat niet alleen over een plek om je auto veilig neer te zetten. Het is onderdeel van veel bredere en complexere vraagstukken over stedelijke ontwikkeling. Daarom kijken we breder, zoeken we verbinding met anderen. Overheden. Ontwikkelaars. Partners met slagkracht, net als wij. Want als grote spelers hun krachten bundelen krijgen we veel voor elkaar. En dat is de enige manier voorwaarts.

 

Q-Park houdt je wereld in beweging

We kijken altijd hoe we duurzaamheid, bereikbaarheid en leefbaarheid kunnen combineren. Want steden moeten worden ingericht voor mensen, niet voor auto’s. Daar helpen wij bij, zonder in te leveren op kwaliteit. Zodat we op de beste manier van A naar B kunnen blijven gaan. En steden dynamisch blijven. Hoe we dat allemaal doen? We laten het je graag zien.

Q-Park. Quality in parking

Q-Park is een sterk merk waar we trots op zijn. We zijn volop in beweging en ontwikkelen continu. Onze basis blijft kwaliteit in parkeren, maar: we doen meer. Meedenken over stedelijke ontwikkelingen bijvoorbeeld. Of samenwerken met partners om mobiliteitsoplossingen te bedenken die mensen een welkom gevoel geven.

Bekijk onze merkvideo

 

 

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa