cars-background

Samen halen we meer rendement uit parkeren

 

Kwaliteit in parkeren, dat is waar we voor staan. Al 25 jaar lang. Door onze ervaring kunnen we dingen slimmer en sneller doen. En door onze schaal zitten we ook altijd in jouw buurt. Maar parkeren gaat niet alleen over een plek om je auto veilig neer te zetten. Het is groter dan dat: het gaat over stedelijke ontwikkeling.

 

Met onze expertise en ervaring bereiken we veel, maar samen kunnen we meer. Wij bundelen onze krachten met gemeenten, beleggers, ontwikkelaars en bezoeksdsoelen. Zo kunnen wij door. Met het realiseren van nieuwe parkeergarages of het verhogen van de waarde van jouw bestaande parkeerfaciliteit. Wij analyseren, adviseren en acteren: zo halen we meer rendement uit parkeren. Op lange en korte termijn.

Car park design

Met aankleding en inrichting maken we het verschil. We snappen hoe verlichting, slimme zichtlijnen en herkenbare aanwijzingen een parkeergarage gebruiksvriendelijk maken. En een duurzaam ontwerp? Ook dat kan. Wij weten alles over car park design en zijn er van het begin tot het eind. Van tekentafel tot klantbeleving.  

Optimale bezetting

Voor ons draait het niet om snelheid, maar om continue beweging. Wij zorgen ervoor dat jouw parkeergarage optimaal bezet is.

Om slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte, analyseren we voortdurend bezetting- en omgevingsdata. Daarbij maken wij altijd gebruik van de nieuwste technologieën. Wij bieden innovatieve digitale oplossingen waarmee we parkeergedrag beïnvloeden. Zo hebben wij real-time access management, 
dynamische pricing en API’s om te integreren met partners.

Parkeerspecialisten op elk gebied

Onze operationele teams zorgen voor schone en werkende parkeergarages. Maar we helpen ook op afstand: we waren de eerste parkeerpartij met een centrale meldkamer die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Tegelijk waarborgt het Security team de veiligheid op onze locaties. De elektrisch laden specialisten hebben meer dan 1.000 laadpalen geplaatst en het Sales & Marketing team zorgt ervoor dat iedereen weet dat we er zijn, en waar we zijn. 

We combineren de slagvaardigheid van een groot internationaal bedrijf met de klantgerichtheid van een partij met lokale kennis. 

Wat doen wij?

Of je nu samen wilt werken met een ervaren speler om een parkeerfaciliteit te bouwen, of je je bestaande parkeergarage wilt verkopen of verhuren: wij zijn er voor je. Wij ontwikkelen, renoveren en exploiteren. En ook voor het beheer van je parkeergarage kun je bij ons terecht. P1, onderdeel van Q-Park Nederland, staat voor je klaar. 

 

Neem contact op met onze Acquisitiemanagers 

Slimme mobiliteitsoplossingen

Een fijne, leefbare stad. Dat willen we allemaal. Liefst zonder in te leveren op bereikbaarheid. De oplossing? Slimme mobiliteitsoplossingen. Samen met Shell zorgen we in grote steden voor Mobility Hubs. 

Bekijk de video


Partnerships met resultaat

Parkeren is onderdeel van veel bredere en complexere vraagstukken over stedelijke ontwikkeling. Daarom zoeken we verbinding
met anderen. Overheden. Ontwikkelaars. Partners met slagkracht, net als wij. Want als grote spelers hun krachten bundelen krijgen we veel voor elkaar. En dat is de enige manier voorwaarts. arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa