cars-background

Parkeren in de gemeente

Steden zijn gemaakt voor mensen. Dat snappen we, dus helpen we gemeenten graag bij het vermenselijken van de stad. Met praktische, duurzame oplossingen. Zodat steden groener, schoner en ruimtelijker worden.
Meer ruimte

Auto’s op straat is zonde. Van de ruimte op straat, die voor mensen bedoeld is. En zonde van alle leegstaande plekken in parkeergarages. Daarom kunnen bewoners en winkeliers hun auto ook in een Q-Park garage kwijt. Als aanvulling op vergunning parkeren. Zo komt er weer meer ruimte in de stad.

Betere bereikbaarheid Steden moeten bereikbaar blijven voor iedereen. Vooral voor de mensen die er wonen en werken. Daarom hebben we speciale parkeerabonnementen voor bewoners en winkeliers. En maken we van parkeergarages mobiliteitshubs. Waar je makkelijk van auto naar ander vervoer overstapt.
Minder zoekverkeer Zoekverkeer in de binnenstad: daar wordt niemand blij van. Dat lossen we op door bezoekers van tevoren online een parkeerplek te laten reserveren. En ze supervoordelig in een garage aan de rand te laten parkeren, waarna ze het OV, de fiets of de scooter naar de binnenstad pakken.

Interesse om te praten over de mogelijkheden in jouw gemeente?

Stuur ons hieronder een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug. 
Naam is verplicht
Bedrijfsnaam is verplicht
Email is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
Je bericht is verplicht



Ook interessant voor jou

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa