Parkeren Amsterdam

Parkeren Amsterdam

Parkeren Amsterdam

Gaat u naar een bezienswaardigheid of evenement en wilt u parkeren in Amsterdam? Dan is Q-Park de beste keuze. Onze parkeergarages zitten op loopafstand van grote publiekstrekkers.

 

  > Reserveer een parkeerplaats in Amsterdam De voordelen
  • Zeker van een parkeerplaats.
  • 24/7 in- en uitrijden.
  • Eenvoudig betalen met iDeal, Mastercard of Visa.

 

Parkeren Amsterdam

Parkeren in het centrum, bij de Arena, Rai of het Olympisch stadion?  Dan hebben we nuttige tips voor u om dichtbij te parkeren. Dankzij de gunstige ligging van de Q-Park parkeergarages bent u altijd verzekerd van een parkeerplaats in de buurt. Q-Park vindt u niet alleen nabij grote publiekstrekkers én het Centraal Station, we ook bieden kwaliteit en comfort. Zo kunt u zorgeloos een dagje op stap.

 

Parkeergarages Amsterdam

Wie Amsterdam bezoekt, mag enkele points of interest niet missen. Te beginnen bij het Rijksmuseum met meesterwerken van Rembrandt van Rijn (o.a. de Nachtwacht) en Johannes Vermeer. Liefhebber van de grote meesters? Ga dan ook naar het Van Gogh Museum.
 
Bezoek ook het Vondelpark. Het langgerekte stadspark trekt met zijn vele evenementen gemiddeld 10 miljoen bezoekers per jaar en is sinds 1996 een rijksmonument. Een ander imposant rijksmonument is de Bijenkorf aan de Dam (met het Koninklijk Paleis en wassenbeeldenmuseum Madam Tussauds), het Damrak en het Beursplein. Vergeet tot slot de Westergasfabriek niet in Amsterdam West! U vindt er een theater, bioscoop, festivals, concerten en vele horeca.

Winkelen, musea en bezienswaardigheden


Parkeren RAI

Parkeren RAI

Amsterdam Rai is een groot congres, beurzen en evenementen locatie nabij de ringweg-zuid van Amsterdam. 

Lees verder >

Zuidas

Zuidas

De Zuidas Amsterdam is het zakelijke hart van Amsterdam met internationale allure.

Lees verder >

World Trade Center Amsterdam

World Trade Center Amsterdam

Bij het World Trade Center Amsterdam komt zakendoen tot leven. Zo luidt ook de slogan van het WTC Amsterdam. In het WTC werken meer dan 4000

Lees verder >

Diensten Q-Park Amsterdam

Zoekt u ruime parkeergarages met goede voorzieningen? Parkeren in Amsterdam begint bij  Q-Park. Want wij hebben parkeergarages nabij veel grote toeristische trekpleisters.
 
Bij Q-Park in Amsterdam krijgt u kwaliteit en comfort. Een plek waar u zorgeloos in én uit kunt rijden. Elke parkeergarage biedt diverse betaalmogelijkheden.

Diverse Q-Park locaties zijn uitgerust met mobiele netwerken en elektrische oplaadpunten. Bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten zijn we 24/7 open

U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Amsterdam weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Amsterdam

Stad:
Amsterdam
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)